PR CUAET
-
Хто така Дар'я Грабчук? -Досвід роботи більше 6 років. -Board member Української асоціації імміграційних консультантів RCIC UA. -провела більше 25 безкоштовних вебінарів. -Запрошена неодноразово спікером / експертом з питань імміграції з наступними урядовими організаціями: CUIAS ,ACHEV, Catholic Crosscultural Services , ACSA, Ukrainian Canadian Congress…
-
Що ви дізнаєтеся під час вебінару: • Покрокові інструкції для Express Entry LIVE: Легко орієнтуватися в процесі. • Питання та відповіді: Отримайте відповіді на свої запитання в режимі реального часу. • Перелік необхідних документів для Express Entry: Дізнайтеся, які саме документи вам потрібні. • Шаблони листів: Готові шаблони для листів про працевлаштування та підтвердження трудового стажу. • Інструкції щодо оновлення вашої інформації в Express Entry: Дізнайтеся, як правильно вносити зміни. • Рішення для відсутніх документів: Що робити, якщо у вас немає необхідних документів. • 2 місяці доступу до запису: Переглядайте вебінар у зручний для вас час. • Спеціальні консультаційні тарифи з Дарією Грабчук: Ексклюзивні ціни на персоналізовані консультації. • Огляди найкращих програм PR для Express Entry: Дізнайтеся про найкращі програми для ваших потреб.
-
Міграційний консультант Дар'я Грабчук анонсує платний вебінар 10 серпня: Learn how to create Express Entry! www.dariagrabchuk.com/express-entry-like-a-pro?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaZEuaIU58WqAX8kDpTIZKiFv5j6oDbAZOcYcTPg1WacHYqIRuSKKH9dVMA_aem_uF5QvsyWbrLGj454SGJWzw
-
Якщо статус помінявся на 'документ прибув до дипломатичної установи ' це означає що вже можна їхати забирати?
-
Хочемо,щоби всім українцям видали ПР просто так😁. Може почують🤓
-
Початок квітня
-
А крім старого паспорта і власних пальців потрібно якісь документи?
-
Дякую!
-
Ольга, добрый день! Можете будь ласка і зі мною поділитись контактами організації, яка вам допомогла отримати довідку про несудимість із України. Заздалегіть дякую.
-
А може ще хтось знає, якщо на момент подачі документів дитині було 13 років, а зараз вже 14 (відбитки не брали), віддадуть мені її паспорт без її присутності?
-
9 квітня
-
Так