PR CUAET
-
Доброго дня! Приєднуйтесь до безкоштовного уроку української літератури в неділю о 12 год по Альберті. ( для дітей 6-10 років) Mariana Mykhailivna приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom. Тема: Урок літератури Ввійти в Zoom Конференцію us05web.zoom.us/j/85224790886?pwd=z2rQ4Th5APCgduq0H2EzTYbabbmBLN.1 Ідентификатор конференції: 852 2479 0886 Код доступу: Fb8PzL
-
Соціальне житло ніяк не пов’язане з гуманітарною програмою. На соц житло можна чекати роками. Наші знайомі отримали тільки через 8 років. До цього стояли в черзі. Доходи у сім’ї низькі
-
21.06 eCopr, 19.07. прийшли карти. Поділіться, що пише трекер в кабінеті. Там вказують, коли карти відправлені
-
Дякую 🤗
-
можете. це неважливо
-
Привіт Питав тут раніше чи потрібно ставити галочку self-employed якщо працював по ФОП в Україні (ІТ) Знаю що можна не ставити якщо компанія надасть лист де буде вказано що я працював у них, години, зп і тд. Які додаткові документи окрім самого листа можуть ще спитати в такому випадку? Бо я маю мій договір з компанією але в ньому написано що я ФОП, тому не знаю чи варто згадувати договір в референс листі щоб потім не було більше проблем. Чи якщо референс лист містить всю необхідну інформацію то тільки його достатньо?