PR CUAET
-
поспілкуйтеся з вашим перекладачем. фактично достатньо скан-копій для перекладу. якщо йому все підійде - тоді нема чим перейматися
-
Дитині флагполінг нідочого, бо якщо впустили в Канаду, навіть якщо не дали документу, в дитини є 6 місяців статусу. І на будь якому статусі можна ходити в школу безплатно, якщо один з батьків працюючий в Канаді. І за ті 6 місяців можна комфортно податися на що потрібно онлайн (дитина працюючого в Канаді має право на ВР/СП/ВП в залежно від віку та обставин). Aktugeksyu крім деяких більш екстремальних випадків, я не рекомендую. Як мінімум це ризики і стрес (інколи по пару годин депортаціями лякають ...)
-
Я думаю їм головне щоб там писало що це для ембасі і України. Все інше не так важливо.
-
Мій перекладач в афідевіті просто пише, з чого зроблено переклад - з оригіналу чи скан-копії. Я теж маю кілька документів, які залишилися на окупованій території.
-
Про продовження паспорту за 2 місяца, взнавали особисто в консульстві. Так що це не несінітниця🙃
-
Вам треба підписати (тільки правильно, в Польщі це написані від руки ім'я та прізвище як у закордонному паспорті) і надіслати цю ж заяву на адресу інформаційного бюро. Зробити це треба протягом 14 днів з дня отримання листа. Якщо не зробити цього протягом 14 днів, то вони закриють справу. Гроші Ви можете повернути. Коли Ви отримали цей лист?
-
Якщо Ви не володієте інформацією, то краще не вводьте людей в оману. Достатньо просто відкрити офіційний ресурс і почитати. "Подавати документи на продовження паспорта можливо не раніше, ніж за 2 місяці до закінчення строку його дії. Заява про продовження строку паспорта подається власником віком від 18 років особисто." canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
Як будете відправляти їм документи назад, вкладіть хоча б копію цього листа, який вони Вам надіслали. Просто щоб вони не ламали голову, а одразу зрозуміли, про що йдеться. Якщо хочете, можете вислати мені в приват скан заяви, я подивлюся, чи все заповнено. Нехай усе виходить добре ☀️
-
Я би написала пояснювальний лист. Бо якщо Ви десь у документах і заявках уже вказували дівочі прізвища, це випливе. Адвокат говорила, що багато питань виникає саме щодо різниці в наданих даних. Наприклад, те, що Ви писали, подаючись на КУАЕТ, не відповідає тому, що написали в заявці на ПР. Вони це вишукують. Також можуть навіть перевірити по Вашій кредитці, де Ви купуєте каву, щоб встановити місце проживання (це як приклад, наскільки можуть перевіряти ту інформацію, яку ми подаємо). То я би не гралася в лотерею - знають чи не знають. Але вирішувати Вам.
-
Стоп народ. Це почалося з цього посту. Людина не була впевнена що до цього. Всі ми знаємо що продовжити паспорт можна не більше ніж за 2 місяці до його закінчення. Не сваріться 🙏🏻
-
Подовження строку дії паспорту і випуск нового - це різні речі