PR CUAET
-
Вас ніхто до офіцера в аеропорту з вулиці не пропустить з метою отримання стаді перміт. Ми в свій час іздили в аеропорт в Торонто - марна трата часу та нервів. Я ж вам вище розказувала свій досвід аналогічної ситуаціі. Є лише два варіанти - вилітати з Канади і знову прилітати - тоді отримаєте по прильоту. І другий - їхати на американсько-канадський кордон - але не факт, що дадуть. Інших варіантів просто не існує! PS Спитайтеся може в дівчини з групи - переписка десь вище, якій горіло зі стаді пермітом чи вона їздила на американський кордон і чи дали їй стаді перміт.
-
Доброго дня , в мене запитання щодо оплати. Без кінця показує що не може мене розпізнати «we are not able to identify you using the information you provided “. Це якійсь збій і спробувати пізніше, чи помилка в іншому? Дякую.
-
-
Перше треба зайти в Резерв+ і оновити дані - це пару хвилин - підтверджуєте свій номер телефону, емейл і адресу проживання вказуєте канадську. Після оновлення даних - сформується код і робите витяг.
-
Привіт 🙋🏼♀️ я хочу задекларувати кошти в Україні щоб вивезти , я чула це можна вже онлайн зробити ,заповнити форму , хтось вже це робив, допоможіть будь ласка 🙏
-
Зрозуміла, дякую!
-
Під скажіть чи так вийде і чи встигнуть привести, робила у Едмонті дитині паспорт і 26-27 жовтня консул буде в Ванкувері, чи можна якось і як це зробити щоб заплатити за доставку з України в Едмонтом і так щоб встигли привести до того 26 жовтня, бо ще потрібно їм написати на емеіл щоб вони взяли зроблений паспорт у Ванкувер щоб забрати, щоб не летіти за ним у Едмонтон.
-
Плануємо теж так пробувати і наче всі кажуть можна Але не було можливості ще спитати у імміграційного консультанта
-
Дякую велике за ваш час і що стільки інформації корисної розказали. Так якщо буде можливість розкажіть про стратегію вашу з плаваючим відсотком щоб його потім зафіксувати, цікаво )) Ми плануємо брати коли вийде закон в грудні що можна на 30 років бо я розумію тільки тоді нам дадуть на 30 років зараз ще ні ? Цікаво ще де ви працюєте яка провінція чи місто ? Ще прослухала виші повідомлення про платежі зверху ці дабл ап і раз в рік…це вони завжди є такі умови в будь-якому банку ? Дякую ще раз
-
Мені не з України було потрібно. Я з тієї країни взагалі не брала, тому що жила там більше 30 років тому, але диплом був з тієї країни тому й запитали
-
ЕЕ це федеральна програма, АOS провінційна, тому я думаю що можна, не можна йти по провінційних однакових, але можу помилятися, якщо хтось знає точно, то поправте мене)
-
А ви з консульства брали чи просто з дії переклали?
-
Там будет интервью с офицером на границе и они будут решать ставить штамп или нет, посмотрите видео на ютюбе, после одобрения гум пароля у вас будет три месяца чтоб заехать
-
Всем привет! А можно из дии мужчинам сейчас сделать вытяг о несудимости?