PR CUAET
-
Супер, бачу шо це цікавить вже декілька людей! Розкажу у Вівторок ;) В Понеділок у мене буде трохи свято ))) а в Вівторок, в самий раз!
-
На сайті консульства ід-картка за наявності. За законом, якщо дитині виповнилося 14 за кордоном, її основним документом є лише закордонний паспорт. Але знаю, що деякі консули тут вимагали саме ІД-картку і не приймали документи. Це є незаконно, але ... Продовжений паспорт є офіційним дійсним документом. Я ніде не чула, щоб це було проблемою для ПР.
-
Скажіть, будь ласка, якщо втратили доступ до порталу IRCC, там всі наші анкети. Зараз маємо донечці подаватися на новий візітор рекорд, чи можна створити новий аккаунт чи все ж таки краще відновити оснований перший аккаунт?
-
На апостиль ви відправляєте самостійно, погугліть інформацію або наберіть мене, все розповім.
-
Щиро вам дякую 🙏🏻
-
Вы б сначала написали туда Эл.письмо и спросили можно ли прийти. Я однажды словила слот в оттаву на консульский учёт. Написала им письмо с вопросом, что мге нужен новый паспорт ребенку, что еле ела словила слот, но он на другую услугу. Мне ответили, что я могу прийти и податься на паспорт. Но я все равно отменила этот слот, так как удалось словить слот в Торонто и как раз с правильным назначением.
-
Ага буде все ок з поверненням
-
Дякую за промову, прослухала уважно, хоч це була відповідь не мені. Одне прикро, що Ви як я зрозуміла в Альберті, а ми в Онтаріо. Бо я на початку зраділа передчасно… нажаль. Щодо байки Крилова.. то знайте на майбутнє, що він її «поцупив» в Лафонтена, а Лафонтен в свою чергу в Езопа))) то воно взагалі таке ж «російське» як і багато чого іншого…
-
Дякую Вам
-
Ми робили дитині закордонний паспорт в 14,5 років. Проблем не виникло. На ПР треба діючий паспорт, подовжений це 50/50 успіху, бо фактично вони спираються на дату яка вказана на сторінці основної ID. Через це я дуже довго ловила слот минулого року…але успішно)
-
Спасибо❤️
-
Залежить де ви подаєтеся. Якщо подалися на СП за кордоном то в аеропорту отримаєте, Якщо подалися на СП в Канаді то поштою отримаєте А також можна подаватися на кордоні на СП, тим хто не потребує візи. Тому оскільки ви потребуєте візу в аеропорту саме податися і отримати ви не можете. А на кордоні з США (при перетині з Канади і назад - флагпол), теоретично можете (тому що це спеціальна процедура, при якій поверення в Канаду не потребує візи)