PR CUAET
-
пункт 11 в переліку всіх документів. форма 0190
-
Також я не бачу форми 5562( your travel) - suplementary information in the check list. я так розумію її не обов'язково заповнювати про подорожі
-
Підкажіть будьласка, форма 5669. Батько головний аплікант. Потрібно на всіх дітей старше 18 років заповнювати цю форму, навіть якщо вони не їдуть до Канади?
-
Обговорювали з колегами. Сокоріш за все буде якийсь транзитний період коли поки можна буде користуватися старим форматом. Ну а потім напевно прийдеться робити апостилювання. Зате буде меньше питань якого переклада використовувати, і чи треба нотаріат. Але майже точно робота з документами стане дорожчою. Поки що офіційно ніяких змін зі сторони Імміграції ми не бачили - але як будуть новини, будемо читати, розбиратися і діяти відповідно
-
Я вказую дату початку саме того статусу який поточний. Статус може бути давніший ніж останній перміт. Наприклад. Травень-липень візитор серпень-вересень стаді перміт жовтень і станом на зараз другий стаді перміт (до 2025го) Я б тоді поточний статус вказував щ серпня до 2025