PR CUAET
-
Дякую.
-
-
І ми так само, то брат отримав повернення (бо він платив) десь в січні, він ще думав, що це за мамину аплікацію на ПР.
-
В моем ворк пермите указана девичья фамилия вместо нынешней, а номер паспорта указан верно. Хотя я все заполняла верно и перепроверила 100 раз перед отправкой. И в confirmation letter указано всё верно. А потом что-то пошло не так. Во втором пермите вместо document No указан персональный номер. Буквы верно, а цифр не 6 а 9. А третий пермит был стади для дочери, но так как мы не можем ей оформить новый паспорт, то пришлось продлить паспорт мужа и вписать туда дочь + ее фото. Ездили в консульство и всё там сделали. Аппликацию заполняла на неё и все данные её. А в итоге прислали стади пермит на имя мужа. И в нем кстати номер паспорта указан верно Вообщем я в шоке если честно 🥴
-
Хвилюватися треба. Вже декілька випадків у нашому чаті з втраченими заявками - тобто заявка була, лист submitted прийшов а тепер кажуть її нема і навіть тимчасовий номер не дають. Агенти кажуть людині пере подавати заявку. У інших агенти бачать аплікацію як порожню. І поки не зрозуміло що робити.
-
По перше заборона на депорт українців, подруге там є опція самому назбирати на дорогу, а не щоб Канада сплачувала, і цим виграється час, я знаю людей які після відмови по біженству поїхали на ньюф і там збирали "довго" гроші на дорогу і за цей час отримали пр по іншій программі, але то всьо не просто звісно....
-
Якщо просити DHL доставку, то це одразу в консульстві зазначати, чи наперед DHL послугу оплачувати? Чи як це працює?
-
Привіт, в нас основний заявник чоловік, також відразу при подачі на федеральний рівень додали військовий квиток, та пояснення до нього
-
Так, мені цікаво чи можливо відшкодувати з білої картки і як зробити apply