PR CUAET
-
Дякую
-
Відправляєте по номеру UCI, або передзвоніть до IRCC щоб вони надали тимчасовий номер заявки
-
Дуже цікава стаття. Можливо тому є такі затримки
-
www.cbc.ca/news/canada/ottawa/ircc-stopped-assigning-immigration-applications-to-inactive-officers-ids-after-cbc-report-1.7314310
-
Доброго дня, підкажіть чи можливо хтось стикався з такою ситуацією чи є можливість відновити свої водійські посвідчення у країнах Європи якщо було проведено заміну в Канаді ( Українські замінено на Канадські). Як взагалі можна відновити свої водійські права, дякую за розуміння успіхів всім
-
Я не знайшла відповіді і сплатила двічі. Я так розумію, це у Вас паспорт і щось Нотаріальне. У мене також. Бачила, що вони до кожного кейсу прикріплюють чек. Тому я зробила два, щоб не було непорозумінь з другим кейсом, після того, як чек прикріплять до першого .. Хоча в мене на один день слоти, майже паралельно у різні віконця. Особливо може бути проблемним, якщо Ви будете робити це в різні дні. Бо вони ж не прикріплять копію. Потрібен оригінал оплати. Ну, це виключно моя думка. Я можу помилятися
-
Так - можна оплатити з іншої картки - немає значення хто оплачує.
-
Доброго вечора, А що ви вказували в призначені платежу?