PR CUAET
-
А чи є сенс це робити?
-
Підскажіть будь ласка, якщо чоловік хоче замовити довідку про несудимість з посольства з Едмонтону, то крім -анкети, -копії закордонного паспорта - і витягу з дії ще потрібно добавити документ з Резерв + ? Який саме документ підскажіть будь ласка і наскільки свіжа дата має бути на документі з Резерв+?
-
Доброго вечора, чи може хтось знає, я зараз знаходжусь в Альберті але працюю на компанію в Онтаріо вже майже 4 роки (ІТ) планую податися на foreign workers програму. Чи важливо місце проживання? Я знаходився и працював в Онтаріо два роки з 2020 по 2022 але вже 2 роки живу в Альберті Дякую
-
Підскажіть будь ласка,як на вашу думку,чи підлягає моя сім'я під гум программу.Приїхали в травні 2023 2 дорослих і 2 дітей до 18р.Чоловік з першого місяця по приїзду працює руфером,це сезонна робота,яка не підходить по ін програмам+нульове знання мови,я працювала 9 місяців в бейкері,не встигла податися,звільнення без причини,зараз працюю парк тайм,знайти підходящу роботу неможливо,маленьке містечко з малим населенням 130 км від Вінніпегу...Як думаєте,чи є шанс?Навчаюсь в Ред Рівер коледж англійської,поки рівень такий собі 3-4
-
Попахивает разводняклм!!!!
-
Yes, it is possible. It makes sense to do this if the difference between your current rate and the new rate is approximately 1%.
-
Подскажите пожалуйста Виннипег к какому консульскому округу относится - Торонто или Оттава? И могу ли я получить консульские услуги (заказ нового паспорта) в Эдмонтоне, если я живу в Виннипеге? На сколько я поняла, Эдмонтон не обслуживает Манитобу. Или я что-то неверно поняла? Заранее спасибо за ответы.
-
его може на криминал проверяют. запросят или нет, я не знаю наверняка Except in a few limited situations, an inadmissible family member, whether accompanying or not, inside or outside of Canada, renders the principal applicant inadmissible as per A42. Overseas family members are required to undergo background and criminal checks as a prerequisite to approving the principal applicant for permanent residence in Canada
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🇨🇦Все найголовніше про Misrepresentation в імміграційному процесі Канади: Що це, Коли виникає, Як це працює, Що сприймається як Misrep, Наслідки та Як уникнути. Background check: PR applications Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_zS2iPMer5/?igsh=MW9zNmliaG9uZXh2Yw== 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🇨🇦Все найголовніше про Misrepresentation в імміграційному процесі Канади: Що це, Коли виникає, Як це працює, Що сприймається як Misrep, Наслідки та Як уникнути. Background check: PR applications Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_zS2iPMer5/?igsh=MW9zNmliaG9uZXh2Yw== 🍁🍁🍁
-