PR CUAET
-
Продовжити паспорт не можна. Якщо не має Резерв+ Відповідно паспорт стане не дійсним.
-
а як ви це хочете зрозуміти? ні ви, ні хто будь інший не знає який саме офіцер буде розглядати вашу справу про сильний і не дуже кейси говорять консультанти. хоча і вони не знають що саме мається на увазі . всім говорять по різному Наявність дітей але якщо ви не отримуєте соціальних виплати, і виключення з правил є показником для подачі на цю програму. А решта все домисли. бо реально ніхто не каже чому і кому відмовили. Окупована теріторія, і відсутність житла не грає ролі в цій програмі.
-
Ми з окупованої території з 2014 року, довідку мені та доньці видали через Дію протягом 10 хвилин.
-
чи може хтось підказати як переводити кошти з польського рахунку на канадський?
-
Також цікавить це питання
-
ні не можна. та сама історія. а якщо ще і хлопець то треба данні з резерв +
-
ми подаємся. якраз майже закінчили збирати всі папери
-
Ну, значить я не вірно зрозуміла і не подала ( ну, почекаю тоді відповідь офіцера
-
Або за ост 10 років, хіба ні?
-
Як тільки ви отримали аор то ви маєте змогу здати біометрію та залінкувати аплікацію у кабінеті. Також ви зараз у черзі до наступного етапу еліджибиті. Черга ще 9 місяців. Як на мене це головний етап де офіцер визначає чи ви відповідаєте критеріям програми. Далі буде бекграунд чек, фінал десіжн та портал 1 після цього вже можно заспокоїться. Чекати 6 місяців після еліджибиті. Потім 1 місяць портал 2, екорп. Разом 25 місяців з дати подачі.