PR CUAET
-
Не дуже розумію що означає «в статусі депендант». Це визначення, а не статус. Сказати що ваш депендант - не депендант не вийде. Якби це була б non admissability то перевід в non-accompanying не допоміг би. Але ви праві що офіцери пішли назустріч, могли б відхилити і все. Знову бачимо лояльність по цій програмі ❤️
-
Всім доброго вечора.Я ту заплуталася.Підкажіть будь ласка.Я головний аплікант ,чоловік та дитина.Я з дитиною в Канаді,чоловік в Україні і невиїзний.Коли я заповнювала портал я вказала dependants в графі accompanying там де чоловік я вказала yes. А коли заповнювала форму 008 за чоловіка на питання :Will this dependant accompany the principal applicant to Canada& хотіла вказати No,бо він невиїздний.Але портал не дає вибрати цю відповідь ,він автоматично вказав yes.Підкажіть може я щось невірно роблю???Дякую
-
Добрий день, підкажіть яка приблизно ціна за переклад однієї сторінки з укр. на англ. мову? Йдеться про переклад податкових декларацій де є декілька сторінок
-
Дитина в цьому кейсі не non-admissible. Non-admissible це коли є судимості певних статей, сильні хвороби і тд. Це те що дає відмову і основному заявнику. А в цьому випадку нічого такого немає, просто не дають ПР дитині, а основному апліканту нема причин відмовляти якщо депендант non-accompanying
-
А є силка? Де саме це подаватись? Бо в мене вже кругом голова йде, PR… спроби піймати слот у консульство 7 місяць, все ніби в тумані
-
Хто на днях буде подавати документи на паспорт, будь ласка, спитайте скільки днів дійсний Витяг з додатку Дія перед поданням документів. Дякую
-
Сьогодні був прямий ефір консульства Торонто. Сказали, що треба писати заяву і вони перешлють паспорт в інше консульство
-
По логіці якби вони погодились відправити кудись паспорт то не простіше було б відправити його вам одразу на адресу?