PR CUAET
-
Але прізвище одне і теж саме.А як можна зробити через суд, якщо я наразі знаходжусь у Канаді,можливо мої батьки зможуть це зробити?
-
Запрацював трекер, хто не міг зарареєструватися. Я вже бачу номер свого ecorp. Листа ще не отримаюувала
-
@OstapBosak @MLISedmonton @goodkovsky @barbican_ca @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @AnatkaShultz @SergiiKolodii_Canada_Immigration @tatiana_maple
-
Прізвища однакові і у сестер. Треба знайти адвоката. Спробуйте дізнатися тут, можливо, місцеві щось підкажуть. Адже в Канаді часто достатньо просто якогось пояснення, посвідченого нотаріально. Якщо ні, то в Україні адвокат може діяти від Вашого імені за дорученням, Ваша присутність не обов'язково. Але тут саме з юристами.
-
Вижу довольно много вопросов на тему post-CUAET measures - продление OWP/Study Permit внутри Канады до 31.03.2025 и/или приезд в Канаду по CUAET в первый раз (кому дадут OWP, кому не дадут и т.п.). Делал детальный обзор по этим вопросам (с учётом внутренних инструкций IRCC), думаю, видео будет многим полезно: youtu.be/_7-obqKCzPM?si=-_zy6903w7h9Rcc2
-
Вижу довольно много вопросов на тему post-CUAET measures - продление OWP внутри Канады до 31.03.2025 и/или приезд в Канаду по CUAET в первый раз (кому дадут OWP, кому не дадут и т.п.). Делал детальный обзор по этим вопросам (с учётом внутренних инструкций IRCC), думаю, видео будет многим полезно (там затрагиваются и вопросы Study Permit): youtu.be/_7-obqKCzPM?si=-_zy6903w7h9Rcc2
-
Соглашусь, в Онтарио иммиграционные программы самые сложные в Канаде, в BC всё же чуть полегче.
-
Вижу довольно много вопросов на тему post-CUAET measures - продление OWP внутри Канады до 31.03.2025 и/или приезд в Канаду по CUAET в первый раз (кому дадут OWP, кому не дадут и т.п.). Делал детальный обзор по этим вопросам (с учётом внутренних инструкций IRCC), думаю, видео будет многим полезно: youtu.be/_7-obqKCzPM?si=-_zy6903w7h9Rcc2
-
А яка різниця між high wage i PR stream?
-
Поки що не бачила , щоб ті, хто подались в 2024 році , як і ми, отримали АІР)
-
Ні, маю на увазі АОР, одобрення ми ще не отримали
-
Може в когось було так, що в трекері у одного з депендантів висить що біометрія не здана, хоча була здана вже давно.таке буває?, або краще вислати їм через веб форму підтвердження?