PR CUAET
-
www.hrblock.ca/our-company/tax-academy?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw9p24BhB_EiwA8ID5BiD3Hfy3eaDRIEyCSHiTMtHlG0pzbEASKU662L74w7uhxpJB6v5yEhoC_xcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Візміть перший курс, складіть іспит і наберіть 90%. Вони дадуть вам роботу податковим радником. Більше жодних курсів від інших беріть, то пуста трата великих грошей
-
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка, людині 79 років і 3 місяці. Чи потрібно робити біометрію?
-
Я при подаче на Кует не писала последние два места работы(написала безработная). т.к. так как в это время ,собственники одной фирмы были заграницей уже и я не знала захотят ли подтверждать ,а второй место работы было полностью уничтожено и тоже не понятно дадут ли мне письмо. Но уже на ПР я указала эти два места ,письма не брала,но руководство было оповещено и сказали ,что если свяжутся подтвердят и письма готовы предоставить. Но никто не связался. Уже с ПР.
-
На скільки я розумію і володію інформацією, то спочатку приходить запит на біометрію для головного апліканта. Бо він головний заявник і він має безпосереднє відношення до канадського родича, не депенданти. Спочатку він потрібен пройти процес єліджібіліту, чи відповідаю умовам програми. Якщо все добре то потім вони починають перевіряти депендентів. В нас так було, біометрія тільки на маму, а запит на інфо про чоловіка після еліджібіліту. Нехай пан @OstapBosak виправить мене якщо це не так і може він володіє більш вірною інформацією.
-
Ох дай Боже щоб прийшла.
-
Запрошуємо всіх на першу подію нашого нового проєкту Get Together від CUIAS! 🎉 Це чудова нагода зібратися разом і провести час весело та пізнавально! 🤗 Вже наступної суботи, 19 жовтня, об 11:00, вас чекає екскурсія українською мовою у галереї AGO (Art Gallery of Ontario). 🖼️ Наш екскурсовод – Нестор Микитин, магістр мистецтв, бакалавр образотворчого мистецтва та освіти, познайомить вас з видатними творами канадської культури. 🇨🇦✨ Це буде година захоплюючих відкриттів і нових вражень. 🖌️🎨 forms.gle/mVwDj1DAfaVcAGZY6 Кількість місць обмежена, тож поспішайте зареєструватися! 📅 Це лише перший крок нашого нового проєкту, і попереду ще багато цікавих подій, де ми зможемо збиратися разом, вчитися та отримувати незабутні емоції! 💬🌟 З CUIAS завжди цікаво та пізнавально! 💙
-
До аплікації ми додали візу. В нас дозапросили тільки паспорт, і думаю проблема в тому що коли подавала зробили скан тільки 1 сторінки, а треба розворот На інфо лінії ircc вчора це підтвердили
-
Доброго ранку! Вчора була в консульстві Торонто. Мене завірили, що дип пошта прийде наприкінці жовтня (крайній термін- 4 листопада). Мій паспорт готовий був 1 серпня - про пізніше виготовлені документи не стверджую. Чекаємо 😁
-
Ого. По цьому посиланню ще одна цікава новина - студенти, які зараховані в коледжі після 15 травня 2024р не будуть отримувати після навчання postgraduate work permit!!!
-
А де ви знаходитесь (проживаєте) які питання хочете вирішити від того залежить кого вам радити? Чи вам треба адвокат в Україні чи вам треба тут і в якій провінції ?