PR CUAET
-
Отже не треба себе ним тішити. Подальшої швидкості він не гарантує. Дякую за досвід. І скорішого вам розгляду.
-
А як взнати про LMIA?
-
Ну я можу знову змінити роботу як тільки прийде увага до мого eoi
-
Вибачте , а через скільки вам прийшов чек про оплату ? Та яка ціна вийшла ? Дякую
-
Як вони причетні до умов програми?
-
Ідіотські умови які на руку людям з однієї країни. Іронія в тому що індуси і стали причиною такого хаосу з імміграцією
-
Ну такі умови, ви або приймаєте їх, або ні
-
то то якщо дитині 4 роки, то не можна отримати сталі перміт? типу для kindergarten
-
Має бути рік за останні 18 місяців. І момент розгляду це така абстрактна штука. Скільки ще чекати поки розглянуть? Рік? Два? Можуть взагалі не розглянути. Що тоді? Це ж маячня якась
-
Це дуже високе місце. Враховуючи населення України
-
* Embassy - це посольство, воно по ідеї одне на країну і вирішує політичні справи між державами, а консульство - Consulate, для загальних питань від людей. Загран паспорт взагалі нікому відправляти не можна..) Для довідки треба тільки копія. Якщо особиста подача - тоді треба дати оригінал щоб вони на місці зробили скан. Про різницю між консульствами не знаю, на жаль.
-
Вам надали відповідь на ваше питання. Я вважаю, що подальша дискусія тут недоречна
-
Вони причетні до краху поточної системи імміграції через те що вони чітери та їх багато. Тому і зменшуються квоти, і страждають всі
-
Резерв предполагает обновление данных насколько я знаю. Адресов, статусов, номеров телефонов и т.п. а мне это не нужно. Это просто предостережение от беспредела который наши ребята сейчас устраивают. Пусть если сильно хотят сами ищут и шлют повестки и запросы на повторные медосмотры или вызовы в Украину это займет намного больше времени чем я сам им все на блюдечке принесу. А там дай Бог и война закончится. Может их попустит.