PR CUAET
-
Не знаю, як на мене, то очевидно, що колеги не мають писати про всіх якщо вони максимум з розмов про родину знають. Мої писали суто про мене, про те як знають мене з точки зору роботи та спілкування. Там було щось типу просимо підтримати Марину та її дітей, але персональні характеристики вони давали тільки мені, і це логічно.
-
В чем и проблема когда подаем изменения через веб форм и без АОР Ни кто ничего не меняет А пишут что мы передали ваше письмо куда надо Или пишут в систем нет вашей заявки от слова совсем 🤷♀️
-
Дякую. Так з Канади. Подача 27 вересня, 21 жовтня отримала під двері квартири паспорт.
-
Дякую за детальну інформацію 🙏
-
Ей виза зачем? Она будет кататься из и в Канаду? Пермит подавайте сейчас или позже. Или хоть за день до окончания или после (но это уже будет restoration и такого лучше избежать). В декабре подавайте на продление, статус у вас легальный в стране остаётся
-
Вітаю. Чи потрібно повідомляти про отримання візітор візи? Прикріпляти фото самої візи? Наперед дякую за відповідь від добрих людей. Непотребую саркастичних відповідей.
-
У нас серия номера паспорта дочери имела такие же буквы. Но у нас была провинциальная программа. Мы писали разъяснительное письмо, в котором указали, что в такой то форме, пункт такой-то, указан лишь номер паспорта дочери поскольку в латинском алфавите нет буквы, соответствующей алфавиту кириллицы. И что в оригинальном документе серия и номер указаны такие то. На федеральном уровне вопросов со стороны офицеров не возникло.
-
Невже останній AOR від 8-9 січня 2024?
-
На початку березня їде в Україну, повернеться в кінці літа, тому стало таке питання. Тобто, якщо буде WP тоді віза не потрібна???