PR CUAET
-
Start with the most recent information - значить з тих, що були зараз
-
Доброго дня) хто може підказати, в секції Background, історію подорожей 10 років потрібно починати з «2022 наприклад»? Чи з 10 років тому? Щось зависла тут. І чи потрібно вказувати тут дату приїзду до Канади теж? Оскільки немає кінцевої дати. Буду вдячна 🙏🏻
-
Для статистики, хронологія отримання номінації Ontario Foreign Skilled Worker (job offer): Реєстрація в порталі Онтаріо - 18 Feb 23 Бали - 63 Invitation to apply - 6 Jun 23 Applied (docs submitted) - 18 Jun 23 DIP - 11 Aug 23 Approved - 21 Sep 23
-
@OstapBosak Ми на Федеральному етапі по PNP. Син в Україні 20 років. З Work Visa(по Cuaet). Теоретично якщо ми взимку отримаєм PR, то чи є можливість подати його за цією програмою, і чи є законні підстави для виїзду за кордон з України при отриманні іміграційної візи?
-
Дуже дякую !😊 У нас вийшло дві на мене і чоловіка. Другий стрім Ontario Foreign Skilled Worker, пошукаю також хронологію, певно буде цікавіше людям )
-
Вітаю! Таке питання. Якщо моя рідна сестра громадянка Канади, має тут нерухомість, але тимчасово працює і проживає в USA ,то чи маю я шанси в цій програмі?
-
Для статистики, хронологія отримання номінації Ontario Human Priority Stream : Бали - 473 в ЕЕ NOC - 20012 Invitation to apply - 14 Aug 23 Applied (docs submitted) - 12 Sep 23 DIP - 19 Sep 23 Approved - 18 Oct 23 Бали - 1073 в ЕЕ, чекаю на вибірку
-
Подібні ситуації були з тимчасовими візами, коли рекомендують залишити дружину вдома, щоб мати привязку до дому і мати кращі шанси на візу. І потім коли пождається дружина на візит до чоловіка відмова. Я бачив випдаки коли було по7 відмов протягом 3 років, і дружина попала в Канаду вже тільки кои сімя подавлася на ПР. Для ПР спонсортсва ці ризики менші, але вони існують
-
Грубо так. Але її потім треба буде окремо спонсорувати. Ну і тут також стоїть технічне питання misrepresentation. Тобто ви заявляєте що дружина не збирається імігрувати в Канаду, а потім за пів року вона подає заявку на спонсорство. Звісно ви маєте право передумати і ваші плани можуть мінятися, але це створює певні ризики для спонсортства потім.
-
дружини і так швидко пр отримують. до півроку ,ніяких вимог і екзаменів