PR CUAET
-
Мені здається на 5 років, але не буду спорити
-
Ничего не сказали. Никогда консультанты по телефону не скажут, сколько еще ждать, увы
-
Всім привіт. Скажіть, будь ласка, як отримати довідку про несудимість з Китаю? Нам сказали, що потрібно оформити нотаріальну довіреність на китайця, який живе в Китаї. Але в агентстві в яке ми звернулися не знають що саме потрібно писати в цій довіреністі. А ще пізніше, зателефонувавши в exit-entry в Пекіні, співробітник сказав, що він не видасть таку довідку нікому з жодної довіреністю і необхідна лише особиста присутність. Хто вже робив? Підкажіть, будь ласка, якийсь легальний шлях. Дуже дякую!
-
Я мала на увазі паспорт продовжити
-
Напишіть. Please, don’t miss the CUAET remark on my new work permit. Thank you in advance! І прикріпіть цей лист в додаткові документи.
-
Ніяк. Резерв+ - "одноразовий". Всі подальші зміни лише безпосередньо і особисто у ТЦК. Навіть у ЦНАПах перестали вносити зміни, відправляють в ТЦК. Обговорюють, що непогано би було прикрутити можливість підтримки контактних даних онлайн в актуальному стані, але навряд чи це зроблять швидко.
-
І нашу сімʼю хвилю теж саме запитання, що і Вас…
-
Чи знаєте ви, який ваш рівень? Що таке "CLB 5", або ж на який бал CELPIP ви можете розраховувати, якщо ваш рівень Intermediate? Ця зручна таблиця буде помічною у розумінні цих усіх назв!✌🏻
-
Зараз в Україні 1.30 ночі. Кто тут буде що робити?
-
І в якій годині на вашу думку вони мають дати слоти?
-
Може вони ставки роблять, як на скачках😂😂😂😂