PR CUAET
-
Привіт! Ніяк не вдається приєднати свою справу в gckey, чи було в когось так? Номер справи маю він у запрошені на біометрію. Але коли різними способами намагаюсь приєднати - типо не знаходять номер справи.
-
Так
-
Так, буква в букву як в паспорті Бажано з ЛоЕ
-
Всім привіт. Поділіться будь ласка досвідом якщо є такі. Хто анулював старий "діючий"паспорт який вітиться в системі , який втрачений давно (. віддалено, чула що десь писали чи дзвонили. Чоловік подався ще в липні на новий. Але через місяць сказали що не можуть почати робити , так як два діючих. Що треба анулювати Писали на гарячу лінію міграційної служби, що втрачено давно паспорт у зв'язку з воєнними діями і просили анулювати. Але відмовляють. Можливо є інші шляхи , куди звертатися.
-
а после 4-х нолей сколько цифр следует? и сколько после 3-х?
-
Выше были подробные рекомендации, и посмотрите как это выглядит на других странах.
-
Я интересовалась лично у консула, у меня такая же ситуация. Он сказал, что если у паспорта закончился срок действия, то пишите заявление в имиграционную, что бы они анулировали этот паспорт.
-
Я ,наприклад, можу бачити слоти на "консульскі діі", там вони є.А на паспортні ні жодного.🤷
-
Якщо немає уточнень коли можна подаватися, значить діють загальні правила, в моєму розумінні.