PR CUAET
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Можете для початку з Дії спробувати завантажити їхні військово-облікові документи. Але це можна зробити тільки на сайті, а не з додатку. Тут в чаті хтось давав посилання. Якщо нормально сформується той витяг і там буде писати "на обліку", то велика ймовірність, що і в Резерв+ теж не виникне проблем. Єдине, коли вперше вноситимете дані в Резерв+, то не поспішайте, а уважно розберіться з тим, як внести нові дані: телефон, адресу проживання і т.д. Бо це можливо змінити тільки під час першого входу в програму, потім це зробити неможливо (ну хіба зараз якесь оновлення до програми зробили і вже може й можна, але я б так не ризикувала). Особливо це актуально для адреси, бо якщо залишити українську, то велика ймовірність отримати туди повістку. Тут в чаті кілька людей вже про це писали.
-
Спасибо большое что написали
-
Байден дозволив перше використання Україною ракет великої дальності для ударів вглиб рф, повідомили офіційні особи США — NYT «Дозвіл українцям використовувати ракети великої дальності (ATACMS) є відповіддю на рішення рф ввести у бій північнокорейські війська.»
-
Так
-
Звичайне фото, 10 на 15. На сайті є чіткі вимоги до фото, скільки відсотків голова, плечі, світлий фон тощо
-
На це нагадування треба якось реагувати, чи підтверджувати?
-
Я вважаю що ви маєте поїхати на свій слот і просто показати скріншот їм та сказати, що ви зловили слот, а ваша погано зроблена система дала збій і слот зник. Бо то не діло. Слот був, слот пропав. Хай краще систему налаштують
-
Нічого за всім ні відповіді ,ні інформації.Лише немає слоту або вискочило тепер скасовано.Головне що нових слотів немає на пів року.Незнєєте що можна з цим зробити?
-
Тобто треба ловити слот на отримання паспорту?
-
Мало би якесь повідомлення прийти що слот скасовано
-
Ніякої інформації нічого немає.Слот світився протягом двох днів,і зрештою пропав