PR CUAET
-
що це таке ? а як замовити gcm notes ?
-
Ukrainian Family Reunification 12 Nov 2023 - application submitted 19 Jan 2024 - biometric 23 Aug 2024 - Eligibility - letter qualify for pre-arrival service 23 Aug 2024 - request of police certificate HM-Toronto 27 Aug 2024 - it has been provided to the officer No reply for now Куди відправляти цей лист — відповідати на емейл, чи на інший емейл, чи емейли взагалі не підходять і потрібно тільки через веб-форму?
-
Привіт! Чи отримав хто сьогодні Portal 1?
-
А кто офицер?
-
Нажаль це рідкість
-
Порція CPP для self -employed так 11.9 відсотків, але треба ще враховувати exempt та кредит . Персональний податок нараховується на різницю, але тут . 20 тис income Non refundable tax credit 2478 Federal Tax 2827 Різниця 2827 - 2478 = 349 + CPP( 20000-3500)*11.9 =1963 До сплати подарок 349 + 1963 = 2313
-
Зараз система змінилась. І люди мусять підтвердити 3-чі візит. Хто цього не зробить слот анулюють. І він перейде до того хто в черзі я надіюсь ) раніше люди бронювали. Потім забудуть не приходять і не відміняють ( і молотів завжди немає (( Може щось зміниться …
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, хто має досвід чи знає відповідь- чи має однакову юридичну силу продовжений паспорт дитини 15 р. та паспорт матері/батька де вклеєна фотографія дитини. Чи можна даний паспорт із фото дитини використати для продовження статусу дитини чи лише для перетину кордону?
-
Уважаемый, вам офицер в инструкциях написал что и когда нужно отправить, даже объяснили куда именно отправлять. Не пытайтесь сейчас сместить агрессию на меня, направляйте ее в более полезное русло. Надеюсь в ПР вам не откажут, хотя с такой пофигистической позицией, он вам похоже не особо и нужен. Удачи!
-
Я онлайн на CRA вебсайте сдела репрезентатив аккаунт и когда звонила в CRA сразу сказала что така-то представляю интересы такой-то, моей мамы. Моей маме не надо было говорить по телефону вообще. Я говорила, представляя её интересы.