PR CUAET
-
Ну ці настрої зараз у всіх. Я наприклад в 10% топ ЗП мого віку, але продаю свій будинок зараз, бо мені перестало бути вигідним за нього платити кредит. І в багатох ситуація набагато гірша. Когось хочеться винити. А винять (особливо в кухонних чи фейсбучних розмовах) завжди імігрантів і Китайських інвесторів (які масово купляють нерухомість, і навіть не здають її в оренду)
-
зтикнулася в однiй канадськiй групi оренди житла. Украiнка написала пост, що шукае 3-бедрум помешкання. Декiлька людей надали вiдповiдь, шо через вас зросли цiни оренди, через ньюкамерiв, та невдалу полiтику краiни. То був не один голос, а декiлька. Хтось iх стримував, проявляйте лагiднiсть до людей, вони тут через вiйну. Але - невдоволення вже е......я не за депортацiю думаю, скорiше а умови отримання ПР. Вибачаюсь, якщо моi дописи випадково здаються занадто похмурими.
-
Крім того не потрібно забуват про скритий разсизм. Канаду вже і так неодноразово обвиняли в тому що Українцям зробили програми такого рівня якого не робили нікому. Ще не було спеціальних програм, які були б без квто. А причиною приписують поттенційно більшу цінність Українських імігрантів через ближчу культуру, менталітет, та банальну расу. Чи це має місце я сказати не беруся, але такі розмови і суперечки були, особливо в першій половині 2022го.
-
Чому ви так вирішили? :) Канада вже десятиліттями приймає іммігрантів. Це основа основ тут. Ми, як українці, дуже добре себе тут показали та зарекомендували. Повірте мені, я спілкуюсь з канадцями. Афганські жінки, наприклад, які приїхали по біженству, навідь не можуть тримати в руках ножиці і писати. Зараз є програми від держави, в рамках яких їх вчать:) але вони мають по 5 дітей і тому вони цікаві Канаді, бо люди - це найціннійший ресурс для країн, які нормально орнанізовані. А те що, влада в Україні заявляє час від часу, що "нікому не дозволимо забирати наших людей", то просто заяви. Канада слухає, каже всім дякую і захищає свої національні інтереси - забирає людський ресурс собі (дуже часто у завуальованій формі) і ніхто їй не може вказувати як і що робити робити:) Ми ж не раби, ми можемо їхати куди хочемо:) Тому не переймайтеся:) нікуди нас не депортують, ми мілашки:)
-
Из всех стран, где проживали 6 мес и более. Канадская не нужна, они и так про вас все знают
-
так, я це розумiю дуже добре. На жаль, очiкую заходiв, якi нам можуть дуже не спободатися щодо отримання ПР та громадянства. Особливо сiм"ям з дiтьми, якi значно менш мобiльнi за молодi бездiтнi подружжя, тому набагато вразливiшi
-
В Україну технічно неможливо зараз депортувати бо немає рейсів. А Канада не буде з вами відправляти офіцера, який потім буде переконуватися що ви таки попали в Україну. Тому депортація буде туди звідки приїхали. Так наприклад біженців, які оригінально з карбиів, але приїхали до нас з США коли Трамп прийшов до влади, депортовували саме в США.
-
Це направді не від Українців. Кожного року в Канаду прибуває 400 тис нових ПР, і десь стільки ж тимчасових резидентів (в рік обробляється більше 2 мільйонів заявок). Це рушійна сила Канадської економіки. Проте через ковід та поточну фіскальну політику, в нас наступає певна фінансова криза, яка швидше всього буде сильно відчутна наступні 3-5 років. Більше того, чисто черезполітичні причини (заборрона або неможливість пеерзонування для мультифамілі юнітів), в нас в великих містах (особливо Торонто та Ванкувер) величезна проблема з створенням нового житла, тим більше досупного. Ці всі проблеми в Канаді вже давно, і накопичуються останні років 20. Проте зараз вони схоже доходять до певної точки кипіння. Це просто співпадіння що це все відбувається коли приїзжає багато наших співвідчизників. Ефект Українців та CUAET тут хоч і присутній, але явно переоцінений (наших приїхало заледве більше 100 тис, за два роки, що навіть ен 10% тих хто за цей час приїхав зі всього світу).
-
Запис на тестування й потім на курси англійської gatewayconnects.ca/gatewayconnects/
-
подивіться уважно на свою , бо я також в Україні брала і це не довідка,а витяг. сказали,що в воєнный стан довідку не видають
-
Правда на час війни тільки у Києві можливо взяти І термін дії її 6 місяців
-
Ми в Україні ще і видають саме довідку