PR CUAET
-
Загрузити, роздрукувати, відсканувати підписаний і зберегти. Отримати новий SIN з eCoPR. Повідомити про отримання нового SIN на роботу і в банк.
-
Дякую усім за відповіді. Підкажіть, а коли для виїздного обслуговування відправляєшь емейл з проханням взяти паспорт, вони підтвердження якесь присилають?
-
Сьогодні 29-30 жовтня гуляє ))))
-
Скажіть будь ласка як в чергу стати на очікування слоту ?
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Дзвонив по стандартному номеру там відповіли що треба писати листа у відповідь на лист портал1 з проханням виправити, це було зроблено ще вчора, також була надіслана форма , наразі без змін, чекаємо , але враховуючи 7 днів то напевно будемо сабмітати і сподіватись що в ecorp все буде правильно
-
Шановні учасники. Продовжіть у Флуді
-
Чисто отвезут в Эдмонтон, а завтра сигареты, лекарства, косметику привезут с Украины. Рейсы три раза в неделю
-
Та даже если и были, то чисто развод на бензин, чтоб кто-то вместо них заплатил, как раз примерно так и выходит 🙄
-
Да они в Калгари сроду не были. Обычные мошенники. Автовокзал ага. Тот самый центральный автовокзал Калгари
-
Какой автовокзал? Даунтаун, саусцентр, еще третья какая-то точка есть. В Эдмонтоне приезжает в даунтаун, до консульства пешком минут 15, добраться проще просто - один поворот
-
А вы случайно предоплату не просите за поездку?
-
Я ще уточню у адмінів чи це ок використовувати цю групу як площадку для рекламних оголошень і розводити тут комерцію 🤔🤔