PR CUAET
-
А что за форма? Это вы ее вместе с письмом отправили?
-
-
Не рискнула , писать им в ответ что уже скидывала Просто еще раз все заполнила и скинула
-
Вітаю ,підкажіть будь ласка дитині одобрити візу ,на який адрес паспорт потрібно відсилати щоб отримати вклеєну візу ? Дякую
-
Вітаю, підскажіть будь ласка знайти імміграційного адвоката для Канади. В мене є питання з приводу одруження, моя дівчина подалась на PR через батька грамодянина Канади, скільки часу ми повинні бути одружені до переїзду в Канаду щоб я міг отримати PR як супруг? Чи як це взагалі працює? Чув що не обовʼязково бути одруженими, що достатньо громадянського браку
-
Я думаю, що першій черзі було не менше 25, тому що ми були 20, і після нас ще приходили люди, до того як листок забрали
-
При подаче физическое наличие нового паспорта не нужно - вы указываете его номер, и если есть фото паспорта, то в прилагаемые документы его вставляете. У моих детей физически на руках паспорта еще нет, но в посольстве подтвердили его физическую готовность и дали возможность сделать скан-фото нового паспорта из их системы. Именно его я и приложила к документам. Вот на днях пришло сообщение, что его привезли уже в Эдмонтон, а пермиты детям подлили еще месяц назад
-
Вітаю , Нікуди не треба заїжджати . Усі документи подаються завжди онлайн , Ми подавали все онлайн . Дитина до 12 років, біометрія непотрібна . Паспорт потім по бажанню , можете самі відвезти у найближчий до вас центр або відправити та отримати курʼєром .
-
Добрий день. Пишу тут, бо загубила в якій гілці читала про референс летта від роботодавця, підкажіть хочу взяти з минулої роботи такий лист, але в голову не приходить як правильно цей лист назвати українською, бо треба якось пояснити кадровику що мені саме потрібно? Можливо в когось є приклад, буду вдячна за допомогу
-
Добрий ранок, порекомендуйте будь ласка хорошого і не дорогого імміграційного юриста, щоб оцінив мою ситуацію і підібрав потрібну програму у Торонто. Дякую