PR CUAET
-
Настільки довго що аор за нормальних умов дають один день за 2 календарних дні, а еліджибиті вже 6ий місяць листопад розглядають і ніяк не розглянуть. При цьому можна отримати еліджибиті як у перший місяць роздачі так і в останній бо черги по датам не існує
-
У канадского обязательно? Или можно у украинского это сделать?
-
Не хвилюйтеся , ніякої квитанції прикріплювати не потрібно. Ви буде оплачувати відразу в особистому кабінеті з якого будете подаватися на продовження WP.
-
Привіт громадо. Маю такий кейс. Людина має прилетіти в Канаду на початку 2025 року, має візу до вересня 2025, має WP, але ми хочемо по прибуттю відразу податися на продовження WP. З продовження м WP питать не маємо. Але звісно потрібно податися на візу з довшим терміном, скільки часу в середньому триває отримання візи в середині Канади? Наперед дякую.
-
Так, ми зайшли на сайті по лінку на DHL сайт. Заповнили всю інформацію, з номером, що дали в консульстві. Оплатили. Зараз заповнимо заяву та відправимо до консульства. Будемо чекати на результат
-
Привіт, підкажіть будь ласка, як правильно вказати мій досвід роботи як депендента в профілі Експрес Ентрі? Я працював в Україні віддалено на американські компані, коли переїхали в Канаду. - продовжив працювати на ті ж компанії але вже з Канади. Я так розумію треба вказати звідки фізично працював в які періоди окремо? Тобто 2019-2022 Україна і домашня адреса, потім 2022-2023 Європа, і нарешті 2023-поточна робота з канадійською домашньою адресою? П.С. я розумію що цей досвід роботи не дає ніяких балів, але хочу правильно заповнити.
-
А на основі чого консульство відмовило вам у виготовлені нового паспорту? Просто вперше таке бачу
-
А яку тоді відкривати?
-
А навіщо якась? Туристична не дає права на роботу. 90днів і на вихід.
-
Вітаю! Які дати з листопада вже отримали еліджибиліті?