PR CUAET
-
Я долго ждала трек номер. В итоге он не пришел , а сразу был доставлен паспорт -месяц и 10 дней. Эдмонтон.
-
Да , должны на почту выслать , но мне так и не выслали))))
-
Когда Вы оплатите DHL, Вам придет сообщение от них на Вашу почту, что они Вашу оплату получили и как только им отдадут Ваш паспорт , они вышлют Вам трек номер.
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Ви явно або спеціально не бачите основний та сильний аргумент її кейсу. У студента дітей в канаді скоріш за все не буде, а навіть якщо будет то ніщо не заважатиме поверненню. А ось для українців за наявності дитини best interest of a child це майже 75% справи, це дуже потужний аргумент. Без дітей я би на гум навіть не подавався би
-
Пожалуйста помогите за плату заполнить форму продление Work Perm.
-
Діти це майже впевненість що буде апрув, головне гарно росписати та посилання на кейс Катсанамі чи якось так, надати. Все
-
Примите мои соболезнования. Анастасия спросила насчет flipping, видимо потому что вы написали что продавали как FSBO "few times", а это как минимум 3 раза... Я тоже был удивлен, как это вы смогли сами продать, да еще несколько раз.
-
Я Вас понимаю ! Люди из личного опыта рекомендуют DHL в основном. Все будет хорошо. Для меня сегодня эпопея с паспортом закончилась . Желаю и Вам этого! 🙏
-
Не завжди і не всі. Мені адвокат заборонив та сказав що кожен раз к ви додаткові аргументи висилаєте - ваша справа в кінець черги йде. Сказав нічого не досилаємо, чекаем на апрувал потім 1 пакетом все пришлемо
-
🗣«Сірий» паспорт у Канаді. Існує 2 типи проїзних документів для «неканадців»: 🔵refugee travel document - видається захищеним особам у Канаді, включаючи біженців за Конвенцією та осіб, які потребують захисту. 🔵certificate of identity - видається постійним жителям Канади, які або не є захищеними особами та є особами без громадянства або не можуть отримати паспорт своєї країни або проїзний документ з будь-якого іншого джерела; Як оформити читай тут.
-
Я сподіваюсь, але читала якщо не помиляюсь у цьому чаті, дівчина писала, що дзвонили роботодавцю та на наступний день отримала екопр, я не дуже розумію це, пишуть що портал 2 це фінальний шаг, але вже не дивуюся
-
Мала на увазі в цьому чаті
-
Скажіть будь-ласка новий ворк перміт видали без обмежень? І чи проходили Ви мед огляд? Бо в анкеті є питання чи проходив мед огляд на протязі останніх 12 місяців. Ми проходили більше 12 місяців тому, а ворк перміт потрібен без обмежень
-
Ох я вже 3,5 місяця чекаю (