PR CUAET
-
Скажите, пожалуйста, если живешь в Эдмонтон, могу взять слоты в Оттаву или Торонто?
-
Ооо ніі! Що не день то «гарні» новини, я саме ними лечу через 2 тижні 😳
-
ви мабуть не на ту сторінку зайшли, на сайті консульства є доставка паспорта що оформлювався в Україні й доставка паспорта що оформлювався в консульстві, вам треба та що в консульстві
-
Вітаю! Колись читала в групі, що були ті, хто літав у консульство в Чикаго. Я теж збираюсь полетіти туди і зараз постало питання з money order - це єдиний можливий варіант оплати послуг. Підкажіть, будь ласка, хто літав у Чикаго в консульство, чи приймають вони money order з канадського банку? Як ви сплачували послуги? P.S. З консульством звʼязувалась і продовжую спілкуватись, але внятної відповіді немає. Буду дуже вдячна за допомогу!
-
Отримав номінацію від манітоби і 4 місяці тому подався на федеральний рівень але покишо тиша, тепер не знаю чи можна подорожувати за межі Канади допоки немає відповіді по PR
-
Подскажите пожалуйста где глянуть перечень документов который нужен в посольстве Торонто для нового загран паспорта
-
Батьки надіслали сьогодні наступну новину: ❗️Паспортні сервіси за кордоном масово відмовляють хлопцям, які виїхали до досягнення 18 років, у видачі паспортів, — ЗМІ Судячи з пояснень заступниці міністра оборони Черногоренко з приводу причин невидачі паспортів хлопцям за кордоном, які виїхали до досягнення 18 років, їх вважають порушниками військового обліку, і вони отримають документи, коли запрацює дистанційна сплата штрафів.
-
Я подавався ще у 2023 і получив номінацію через 11 місяців. Так що чекати вам ще довго
-
-
Дякую Вам щиро
-
Каждый год взносы с Марта этого года по конец Февраля будущего идут в отчёт на этот финансовой год. В TY-2024 будет с Марта 2024 по Февраль 2025. Не с Января. Указывать нужно всё, что вносили в этот период (не превышая лимит). Когда "клэймить" - это отдельный вопрос.
-
Для внутрішніх рейсів рекомендується прибувати в аеропорт за 2 години до вильоту. Це дозволить вам спокійно пройти всі необхідні процедури, такі як реєстрація на рейс, здача багажу та проходження контролю безпеки. Реєстрація зазвичай закінчується за 40 хвилин до вильоту. Та майте на увазі внутрішні рейси дуже часто переносяться, у нас так трапилось уже декілька разів платні летіти в 11 годин вечора, а вилетіли в 6 ранку