PR CUAET
-
Який вам документ прийшов потім з усіма дипломами вказаними чи тільки з магістром?
-
А сейчас у всех идет background check до aip ?
-
Простите, но это уже совсем в другую сторону. Я бы не хотела видеть распространение в группе инфо как можно «доить» (с) систему или «блага» полученные с договора с русскоязычным доктором и тд. Вам близко - ок, ваш выбор, ваши мысли и причины, но надеюсь, что большинству все же такие действия чужды
-
Як на мене, слід заборонити в чаті посилання на шахрайські (а вони саме такі) теми. Бо знаєте, що буде потім? Потім учасники будуть давати лінки в різних ресурсах на цей чат, розказуючи про те, де вони знайшли такі круті "схеми". Звісно, якщо адміни можуть вирішити, наскільки репутація групи для них важлива. Тож з мого боку це лише пропозиція, і не більше.
-
Если это так то это странно я думал что background check идет уже после aip
-
я за год занятий (каждый день по 3-4 часа) дошла до такого результата, но все равно не хватило)) буду пересдавать(((
-
с нуля, до этого вообще не была в восторге от франсе, никогда бы не подумала, что буду его учить
-
,,до,, вказуєте сьогоднішню дату
-
Простите , вы персона с disability , после того как перетерли с русским доктором, и продолжаете гулять по пляжу и пить винишко , пополняя кешбек, админы -модераторы , обратите внимание,
-
Так , я ж в неділю писала , що звичайним людям це недоступно , а людям з реальними проблемами і що я отримала, мені почали писати , Боже що людина пройшла і ще й мені зробили зауваження, а не тому хто намахує всіх і відкрито про це пише , маючи всіх за дурнів )
-
@NataliaGrimailoзверніть, будь-ласка , увагу
-
Скільки часу ви чекали на одобрення?