PR CUAET
-
Відмова
-
Дякую
-
Дякую дуже ... Я теж розумію, що це неправильно, але на всяк випадок спитала ... Чи можливо є варіант ... Тепер точно знаю, що їхати безпосередньо потрібно або в Молдову, або в Румунію ... Тим більше, що я з чату зрозуміла, що навіть для оформлення туристичної візи потрібно вказувати військовий досвід, і це будуть перевіряти ще ретельніше ...
-
Дякую дуже ... Словенія теж не варіант, бо там немає посольства є лише консульство, і там як я зрозуміла там теж є свої нюанси ... Щодо роботи, на жаль після звільнення з ЗСУ, чоловік не працював і зв'язки з Україною це його батьки, можливо рухоме і нерухоме майно
-
Кому цікаво. Подавали на продовження Work Permit в червні отримали в грудні продовження на 3 роки. Наш Work Permit попередній був до 11 місяця 2025 р. Але перед тим як отримати відповідь телефонували на гарячу лінію. І також ми не оплачували за продовження Work Permit. Заявка була сімейна.
-
Вы получили eligibility? Или засчитали медицину и прикрепили доп документы?
-
Ні! Це подарунок!
-
www.instagram.com/p/DCPVW-XN4gl/?igsh=MThneDJ2eXJ6Y3BlZA==
-
Посмотрите товары из моего последнего заказа на iHerb.com. www.iherb.com/pal/referral/pdp/AAV5212?productId=82852&utm_medium=appshare