PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка - отримали з чоловіком 2 номінації Онтаріо по двох різних стрімах - FSW та HCP. Ми ж маємо право обрати номінацію(заявника основного) з якою підемо на федеральний етап?
-
Перекладаєте в будь-якому агенстві і самі додаєте в кабінет вес.
-
-
Зараз всі скани електронкою , оригінали не вимагають
-
Дякую )
-
А як знати, я напевно не знаю цієї програми, яка ціна вашої консультації?
-
Підскажіть будь ласка , для підтвердження освіти для ПР потрібно спочатку перевести диплом та додаток на англійську і тільки потім прикладувати ці документи в WES та INIC?чи прикладувати на українській мові як є? Дякую!
-
Спасибо огромное, а то, что я индепендент чайлд (23 года), это может быть проблемой?
-
Он хочет включить и помочь мне, мне 23 года и я женат, вот волнуюсь очень из-за белорусского паспорта, вообщем пока непонятно, но первично на сайте сказано именно «украинцы», эта формулировка опустошает
-
ДОСІ КОРИСТУЄШСЯ ГУГЛ ПЕРЕКЛАДАЧЕМ? ДРУЖЕ.....😱 ТОП 3 РЕАЛЬНО КРУТИХ ПЕРЕКЛАДАЧІВ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ🇬🇧 Reverso - перекладає складну лексику і надає конспект для використання Multitran - ідеальний для професійного перекладу, знаходить вузькоспеціалізовані терміни Wooordhunt - дуже зручний перекладач, якщо вам потрібно дізнатися декілька термінів одного слова. Нажаль потрібен vpn для використання😞 Англійська по фразах | Опитування | НАТИСКАЙ ✔️
-
Доброй ночи! Вопрос: справка о несудимости из Дії или с мокрой печатью? Что подходит для PR в провинции Квебек?
-
У меня такая ситуация: отец ребёнка (гражданин Канады), но мы в разводе. Могу ли я пройти по новой программе, потому что технически мы уже не родственники, но есть общий ребёнок и мы прибыли по CUAET...
-
Может, если проблемы по криминалу. В остальном нет