PR CUAET
-
Ні це не дуже вірне ствердження. Тільки у Квебеку за вивчення мови платять гроши
-
Те що тут нас ніхто не тримає- це зрозуміло. Мова про те,що в англомовних провінція швидше дають курси,ніж тут. А скільки Ви вже чекаєте?
-
Це дискусійне питання. Много чи ні. І Квебек точно носиться не з українцями, а з усіма. І на курсах багато арабів, котрі туда ходят тільки ради грошей, тому що вони знають мову ))) Но це вже інше птьання
-
вас тут ніхто не тримає) вам дали ворк перміт і страховку. Мені здається, на цьому Канада дуже і багато дала українцям, або людям з укр паспортами. Те що Квебек носиться з нами, велфер дає, то це взагалі з їх сторони інколи гроші на вітер, бо не секрет скільки людей після велфера поїхало (да то невеликі гроші, але чого ж не піти працювати) Я сам курси чекаю, нє то нє. Я на це повпливати не можу)
-
Ааа,ого. Я не знала навіть
-
Тому що Квебек скорочує цю програму. Раніше це був рік, зараз буде пів року
-
Так,це не дорого. Але люди вчать франц і отримують за це кошти. Чому ж я маю віддавати свої🤷♀️Просто дивно,що мало викладачів. Якщо є попит,то чому не надати більше викладачів,щоб люди не чекали по півроку. Або хоча б викладачі безкоштовні,Бог з нею з тією стипендією.
-
На работі потрібна французьська (((
-
Аргумент за: поскольку доказана эффективность иппотерапии, терапии с собаками и натуротепапии (пребывание на природе), виртуальная реальность способна создать необходимую имитацию для тех пациентов, у которых нет возможности воспользоваться этими методами в реальности в силу финансовых, карьерных, семейных обстоятельств или физической disability. Аргумент против: это все фейк и может вызвать фрустрацию из-за осознания недостижимости этих вещей в реальной жизни, а так же может привести к привыканию, игромании и отторжению реального мира. Аргументы тупые и высосаны из пальца, но это первое, что пришло на ум 🤦♀
-
Да, согласна. Я ещё не сдавала, но сейчас тренируюсь и понимаю что да, лично для меня память работает лучше, записываю только некоторые слова. И при Reading мне не подходит метод который они предлагают на ютуб (не читать полностью, а только просканировать текст) Я лучше потрачу больше времени чтобы внимательно прочитать, и потом мне легче будет ответить.
-
instagram.com/darya.fialko?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ==
-
Добрий день всім, порадьте , будь ласка, спеціаліста, який займається підготовкою до IELTS Academic. Особливо цікавить writing and reading. Вже здавав general і розумію що трішки потрібно підтягнути по цих секціях. Дякую і хорошого дня