PR CUAET
-
Добрий день усім! У мене виникло запитання щодо запиту, який я отримав від IRCC. Не можу зрозуміти, чи вони просять мене пройти медичний огляд, чи лише сплатити відповідні збори. Я також вже проходив медичний огляд у 2022 році. Буду вдячний за допомогу в роз’ясненні цього питання.
-
40 хв максимально враховуючи корки. Їхала на Uber
-
вы можете написать в crisis form, объяснить ситуацию но дело в том что они отказывают абсолютно все старые заявки и просят переподаваться на новый ВП. это лично с моего опыта, так как в ноябре я уже им писала и пару дней назад выслали ответ что дату на моём ВП они менять не будут
-
-
Дуже дякую вам обом! Чи не могли б ви, будь ласка, підказати, як здійснити оплату? Я переходжу за посиланням, але відкривається ось ця сторінка: [eservices.cic.gc.ca/epay/welcome.do](eservices.cic.gc.ca/epay/welcome.do), і я не можу зрозуміти, що робити далі.
-
В консульстві відповіли що НЕ можливо зловити слоти які випадають на свята 🥴 типу вони НЕ активні в системі, але блін тут не раз люди питали про графік на свята, і до речі з Едмонтону дві відповіді про розлад роботи вже тут показували але вони різні 🙈 Так що і ви надсилайте їм як швидше скріншот вашого візиту та питайте не тільки чи працюєте, бо по ходу не працюють а й просіть в замін інший візит, правда скоріше за все що пошлють(ловити слот) але чим чорт не жартує вдруг зжаляться 🎄🎁 PS по факту система знає лише коли буде вікенд тобто коли буде суббота та неділя а коли вихідні бо свята в Канаді система не знає 😭
-
Тут лучше к адвокату наверно проконсультироваться, так как по идее если у вас нет лицензии вы не имели права заполнять. И если что то и объяснять то нужно от лица человека который должен был это делать. По идее они должны были получить кризис форму, вам какой то ответ на нее приходил? Так как я отправляла кризис форму и мне приходил, что они получили.
-
Їй потрібен буде ПР, дитині, чи ні?
-
Дякую бо я вже хвилююсь
-
Поки тихо.
-
Доброго скажіть будь ласка хто подавався на гуманітарну програму грудень 2023 році чи є у когось відповідь є?