PR CUAET
-
Для того щоб вивчити, треба використовувати 😀
-
Доброго вечора.за яке число розглядають аплікацію
-
Якщо в вас з'явився номер біометрії в аккаунті,то все добре.Ба більше за відсутності пальців достатньо фото обличчя
-
Дуже дякую, але по суті це баг у системі, дитині не є 14 років на зараз ( момент подачі) Писати їм про те що це є баг - не думаю доречно, вони інколи до запитують документи які начебто не потрібні але вони в праві це зробити з власних інтересів. То ж я так розумію єдиний шлях у цій ситуації якось «відчипляти» дитину…?
-
В моєї мами таке ж було,це не проблема
-
Даже если unaccompanied- IRCC всё равно хочет видеть данные, документы на ребёнка и мед.экзамен 'Отцепить' ребёнка от заявки крайне сложно (хотя возможно)
-
Почему это баг и при чём тут 14 лет?
-
вище писали "Якщо ж дитина з вами не отримує ПР, IRCC всеодно хоче бачити всі необхідні документи на дитину, а також медицину і біометрію (для віку 14+)." Дитіні, на момент подачі немає 14 років, чому система запитає про медицину? Свідотство про народження дитини я маю, а ось медицину зробити не можливо. Моє питання виникло тільки з контексту пояснення Остапа.
-
Вітаю , ви маєте зразок цієї заяви ? Чи на місті тільки її дають ?
-
зрозумів, тепер це точно не баг. Скажіть а і де можна зроюити процедуру виключення з сімейного класу?
-
Дякую @goodkovsky @ViktoriiaBrynza
-
дякую
-
Це не підкажу, але це треба точно зробити з консультантом, як Остап сказав, це незворотній процес, теж займає час, дивіться чи вам по термінах підходить, може простіше оплатити дитині проходження медицини за її поточним місцем проживання, домовитись з мамою за документи і це буде швидше.
-
Наврядче
-
Так)) з перемогою Усика💙💛