PR CUAET
-
Как тогда понимать вот это.
-
Кто-то еще делал заверение переводов сделанных в Украине у нотариуса ?
-
А как понять что агенство переводов в Украине сертифицированное или конкретный переводчик этого агенства?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/individuals-leaving-entering-canada-non-residents/newcomers-canada-immigrants.html Ми консультувалися з цього питання одразу як приїхали, (більше року назад), за одним з телефонів що на сайті CRA. Все дуже просто... у вас віза воркер та ворк перміт і ви самі його витребовуєте, винаймаєте довгострокове житло, маєте провінційне медичне страхування, діти вчаться у Канаді, тощо, також стосовно України, якщо не знаходитесь фізично в Україні більше 183 днів на рік то податкова може вас вважати не податковим резидентом, або буде зааплаєна конвенція між країнами де знаходитесь. Виходячи з вище написаним, ми є податковими резидентами Канади, і ми платили податки в Україні, потім рахували скільки мали б заплатити всьго з інкому за ФОП 3групи, віднімали що оплачено в Україні і різницю (велику різницю), платили у Канадську податкову. З цим всім можна "гратися", у деяких випадках судитися і доказувати що ви маєте тісні зв'язки лише з Україною, а тут типу чисто тимчасово і так далі, але це все вже на особистий розсуд. Бо з такими вибриками це може вплинути на PR. P.S. Це наш особистий досвід, я не офіційний аккаунтент або лоєр, наша ситуація суб'єктивна, вивчайте/розбирайте деталі самостійно.
-
Сьогодні весь день були вільні слоти в Оттаві і Торонто. Ніхто не допоможе. Тільки шахраї можуть допомогти позбутися грошей... Слоти з'являютться о 12 ночі по Києву. З неділі по четвер включно. В п'ятницю і суботу слоти не виставляють. Почитайте гілку і будете експертом!)
-
Я вже писала, і саме тому у мене таке негативне ставлення до роботи офіцерів. Ми подавалися по Квебеку і в той час люди за рік-півтора виїздили, але офіс переїхав з Відня до Монреалю і програму призупинили, але не отримання заявок. Тобто, рік ніхто нічого не робив, а заявки приймали. Як результат-черга збільшилася, почали змінювати пріоритетні професії( тобто для усіх) і вік у людей змінився, в кінцевому результаті нам відмовили через 7! років. Правду сказати, через 5 ми вже і самі не хотіли. Тому терміни- дуже важливо!
-
Дякую