PR CUAET
-
Так було по крайній мірі на протязі останніх двох років.
-
Так, можна задавати питання і кожний ділиться своїм досвідом 😊 В ідеалі, до кожної форми додається свій LoE. Але я не знайшла, як його вставити в пдф-форми, та й кількість документів, які можна додати, обмежена. Тому я вирішила так. Але кожний робить, як йому зручніше.
-
Вы можете вернуть эти деньги оплатив налог. Потом подать на возврат налога.
-
Скажіть будь ласка, якщо замовляла паспорт і його доставили з України в Оттаву чи можливо відправити паспорт з посольства по Канаді? Чи особисто тільки забирати?
-
В наступному за наступний
-
Да. Вам не отдадут деньги, без снятия % налога.
-
Додам ложку меду в бочку дьогтю Едмонтона. Подавала на паспорти батькам і дочці на прошлому тижні. Всі три слота ловила зі своєї дії, всіх вписувала як підопічних ( хоча багато хто в цій групі закидував мене тапками і казали, що не приймуть, бо так не можна робити і обов’язково треба офіційний документ про опіку і т.і.). Все пройшло дуже добре, ввічливі робітники, жодного кривого погляду чи фрази не було. Ніяких паперів щодо підопічних не питали. До мене були люди, яким не вистачало документів. Увійшли у їхнє положення і все зробили для них як треба. З негативу тільки прийняли пізніше назначеного часу, але це можна пояснити тим, що були люди без слоту і просились до прийому і їх прийняли не заплановоно. А також були люди, в яких не вистачало копій/ мані ордерів і т.п. і звісно це все вплинуло на затримки в черзі. В цілому я задоволена візитом.
-
Дякую