PR CUAET
-
Так, причому дуже швидко отримала - за 3 тижні. Кілька речей корисних було - по- перше, вони реально якогось лішого змінили моє ім'я, телефон мого хлопця додали молдавський, а не канадський (я навіть не знаю, де вони той номер відкопали. Причому адреса правильна, а телефон - ні). Ну і видно, що після отримання AOR ніхто мою аплікацію не відкривав (це майже 4 місяці).
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Можна і монобанку
-
Відповім коротко - якщо Ви в Канаді за дозволом на роботу за CUAET, паспорт повинен бути дійсним Якщо Ви PR чи захищена особа чи проситель біженства - є нюанси (можна просити Canadian travel document)
-
Вітання!
-
Доброго дня
-
Огого. У вас все буде добре
-
Подскажите пожалуйста, немного запуталась Продлила ворк пермит до 27 года , виза в паспорте (для въезда/выезда ) до 25 года Хочу вклеить визу до 27 года , пересмотрела 3 разных видео тут в группе и все разные . Какой тип визы надо выбрать (чтобы именно для путешествий) ? Потом в одном видео говорится что не надо нечего дополнительно заполнять просто отправить паспорт (говорится что должно было прийти приглашение на отправку паспорта когда подавала заявление на новый ворк пермит) Прилагаю скрин объяснение иммиграционного адвоката Подскажите кто проделал уже это , как правильно делать ? 🙏🤦
-
Подскажите пожалуйста, немного запуталась Продлила ворк пермит до 27 года , виза в паспорте (для въезда/выезда ) до 25 года Хочу вклеить визу до 27 года , пересмотрела 3 разных видео тут в группе и все разные . Какой тип визы надо выбрать (чтобы именно для путешествий) ? Потом в одном видео говорится что не надо нечего дополнительно заполнять просто отправить паспорт (говорится что должно было прийти приглашение на отправку паспорта когда подавала заявление на новый ворк пермит) Прилагаю скрин объяснение иммиграционного адвоката Подскажите кто проделал уже это , как правильно делать ? 🙏🤦
-
А если мы собираемся приехать на продление 9 января, срок окончания 9 марта? Или лучше позже ехать?
-
Цікавить те саме питання
-
1. Я не агітую за міграційних консультантів. Вони в чаті для того, щоб допомогти, підказати та направити. 2. Вони мені за це нічого не платять. По домовленості реклама для них безкоштовна при активній допомозі учасникам. Більше повідомлень-більше вони на слуху. У @OstapBosak, наприклад, міграція це не основний бізнес. Але він таким чином вирішив допомогти новоприбулим. Ви можете уявити скільки він часу витратив на 20 000 повідомлень відповідей лише в цьому чаті? А тепер розділіть потенційну оплату за подачу документів чи консультацію на кількість годин витрачених в чаті і тоді зрозумієте що він тут великих грошей не заробляє як це здається на перший погляд. А ще врахуйте декілька років платного навчання. 3. Я особисто подавався самостійно, бо 2 роки назад думав так само як ви зараз. Саме для цього і створив цей чат, бо на той момент було дуже мало людей з досвідом подачі і інформація була розкидана по різним чатам. Я вирішив акумулювати все і всіх в одному місці. Ви на цьому ресурсі зможете знайти відповідь майже на любе запитання яке у вас буде з'являтися на різних етапах подачі. Завдяки цьому чату уже тисячі людей отримали. Але ви врахуйте: - скільки ви часу витратити на те щоби розібратися на кожному етапі. - постійний моніторинг - ваш рівень англійської - можливі помилки при подачі (я особисто двічі допустив, що привело до затягування термінів через додаткові запити) - години очікування при спробі додзвонитися до IRCC - не дай Бог відмова, через неправильну подачу/помилки. Щасти Вам незалежно від вашого рішення.
-
Чому по Canadian Experience Class не проходите?