PR CUAET
-
А можете дати контакт гарячої лінії cuaet?
-
Що раніше було легше? ))) Чому ж. Наприклад з 2015 по 2019 було набагато легше (тим хто має хорошу біографію) ніж між 2005 і 2015. Як мінімум не треба було чекати 3-5 років на рішення, яке могло б і не бути позитивним. Далеко не завжди наступний рік складніший ніж інший. Мало того для тих хто попав фізично в Канаду на час Ковіду, було в 10 раз легше отримати ПР ніж коли небудь до того ... Іміграція, і зміна програм зовсім нелінійні. Більше того одночасно може стати легше одній категорії імігрантів, і важче іншій. Наприклад після змін в Онтарійській провінційні програмі Всім хто в Торонто стало значно тяжче, а всім хто за межами ГТА, стало в рази легше.
-
Вже дзвонив, пару місяців назад, сказали що пришлють новий.) Мабуть нормальний офіцер не попався)
-
Я вас розумію, абсурдність ситуації, якось вплинула на усвідомлення інформації із мого посту. Я написав що маю 3(ТРИ) Work Permit із помилкою. Я подавався, я вже майстер в цьому))) Але вони мабуть не читають letter of explanation. It's very clear and consistent about the situation.
-
Хуан має на увазі, що якщо ви мене послухаєте, і будете "тягнути" то всі вже отрмають ПР, а ви залишитеся ні з чим. Хуан стверджує що я не володію фактуальною/практичною інформацією, і Українцям зараз поголовно видають ПР по гуманітарній програмі, незалежно від того чи ви відповідаєте умовам програми. Тому Хуан рекомендує подаватися (а може пройде). Спеціально для Хуана: "Я не забороняю нікому подаватися на гуманітарну програму. Якщо є бажання і вміння (або 5000-8000 на професійну допомогу) - подавайтеся." Я всього лише даю інфомрацію як ця програма працює з точнку зору закону та посадових інструкцій, не більше того.
-
Не впливає строк дії візи на строк WorkPermit, тільки travel document. Дітям дали Visitor record до кінця паспорту на 3,5 роки, дружині дали до кінця дії паспорту на 2,5 роки, мені дали на 3 роки, але написали місце народження UGANDA.....Я вже їздив, писав, дзвонив, подавався на новий - всюди описую ситуацію, додаю супроводжувальний лист. Але результат такий що має вже три Work Permit із UGANDA. Вже перевірив аплікацію на CUAET - там все вірно заповнював.
-
Поки що це wishful thinking. Не було ні обяв ні навіть намьоків від міністра що таке буде. Проте спеціально для Хуана: може бути всяке, і чудеса трапляються. Можливо коли у всіх масово почнуть закінчуватися Ворк Перміти по КУАЕТ і виявиться що 50%+ не можуть отримати ПР, його видадуть всім, і все буде чудово.
-
Це не так. Терміни візи не впливають на статус в Канаді. У вас може закінчитися віза, і ви не мусите подавати на нову, при тому у вас може бути легальний статус в Каанді на основі наприклад Ворк Перміту. Віза в таком випадку вам буде потрібна, лише для повторного повернення в Канаду (наприклад щоб повернутися з відпустки). Проте віза також НЕ потрібна для виїзду з Канади.