PR CUAET
-
Я маю на увазі, що думав, що дати початку та кінця візи та ворк перміту пов'язані. А як виявляється ні
-
по візі ви заїжджаєте і виїжджаєте, по ворк перміті працюєте і живете
-
ворк перміт видають на основі програми CUAET,як і візу
-
Так це я знаю, але чомусь у голові ці два фактори перемішалися, і я думав, що ворк перміт та куает пов'язані між собою, і тому якщо і візу дали на три роки, то і ворк перміт зв'язаний з ним
-
але ворк перміт все рівно не більше 3 років
-
Так, спочатку вона давалася до кінця дїї паспорту
-
куает ніколи не був 10 років. деяким людям вклеїли візитор візу на 10 років, але це просто віза.
-
Ось що перевірив на офіційному сайті, що ворк перміт видається в залежності дії паспорту та біометртчних даних, а не візи Cuaet
-
The open work permit allows you to work for almost any employer in Canada and is valid for up to 3 years, as long as your passport or other travel document and your biometrics are valid for the entire time.
-
Дивно. Сподіваюсь, може Остап відповість, бо чому так по різному люди сприйняли інформацію, не розумію.. що і сам заплутався...
-
Ну в мене особисто ворк перміт довший ніж віза.
-
Дуже цікаво, бо я чув що навпаки, якщо віза выдается на 3 роки то чим пізніше заїдешь, то і тим менше буде дозвіл на роботу. Чи виникли зміни після того, як куает зменшили від 10 до 3 років?
-
Для українського посольства ми вкладувати конверт , але ми з чоловіком різними конвертами відправили так як ніде не знайшла також внформації що можно в одному чи ні
-
Так
-
Я имею ввиду, что чтобы получить ОВП, нужно заехать до 31 марта 24-го. Тоесть получается, даже если заехать до 31 марта, например 30.03.24 то и ворк пермит будет до 29.03.27, так?
-
Не, я просто привёл пример
-
Вы имеете ввиду , что у вас визы осталось 2 нода или что?
-
Вибачте, хотів уточнити, а ворк видається на 3 роки в незалежності від того, наскільки і мене CUAET? Тобто навіть якщо приїхати за 2 роки до кінця cuaet, ворк перміт всеодно видадуть на 3 роки?
-
Читала в інших консультантів, що можливо буде щось таке як tr to pr.
-
Херсон не під окупацією рахується і вам є куди повернутися. Так я читала у міграц консультантів
12 Jan 2024, 17:45
37961/473740
8 minutes ago