PR CUAET
-
Дякую всі за відповідь! Ми з Онтаріо, і нам прийшло запрошення на номінацію по skilled trades, вже трошки розібралась і зрозуміла☺️
-
Попросіть друзів і родичів український номер. Зробіть банк., або Електронний ключ. Сімку ще можна зробити електронну. Знайдіть у Гугл.
-
Відкрийте рахунок через монобанк онлайн і запишіться. Якщо треба український номер телефону, можна купити е-sim
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
За все своє доволі важке життя я не була у такому відчаї як після того, як прочитала меседжі в цьому чаті. У вас принаймні є дія та інші цифрові підписи. Я тут живу давно, в мене немає нічого. Мені не вистачить часу який залишився в моєму житті щоб записатися до консульства.
-
Спасиб за праду, вже спробувала, в мене всі паспорти вже закінчилися, я тут більше 15 років. Не повторюйте моїх помилок, подавайте на канадське громадянство якомога скоріше. А то я все боялася, що мене позбудуть українського громадянства за це. А вийшло так що України слід було боятися.
-
Подача 6 листопада Також сьогодні Portal 2 В четвер був Portal 1
-
Ви на громадянство Канади і без укр паспорту можете податися, цікаво нашо він вам знадобився після стількох років? 😅
-
Потрібно