PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо я живу в Гамільтоні, і моїй дитині потрібно продовжити паспорт, куди потрібно звернутися? Дякую заздалегідь!
-
Я так розумію що на цьому тижні порталів не дуже було, правильно?
-
Теоретично віза не потрібна - і для транзиту, і навіть для виходу в місто до 24 годин. На практиці в авіакомпанії може працювати ідіот-перестрвховщик і вас просто не пустять на рейс. Грубо кажучи, якщо ви часто виграєте в лотереях, то можна спробувати. Якщо це останні гроші, то, можливо, ви захочете пошукати інші квитки.
-
Як я бачила, то давали тільки други портали и рішення по піару тим, хто нещодавно отримав перші портали (2-6 листопада)
-
Працюю там, тому точно знаю що приймають
-
Вітаю, відгукніться будь ласка хто вже з сертифікатом відбору (Квебек), можна в приватні
-
Всім доброго здоров'я ✌🏻 Подача з Онтаріо 14 січня 2024 (1 рік і 3 дні тому), статус все ще Submitted. Інформація для січневих аплікантів 🥲
-
Так, у мене 19 січня буде вже 7 місяців від елиджибл.
-
Доброго дня. Чи могли б ви, будь ласка, повідомити, скільки коштує поновлення паспорта та чи потрібно брати готівку? Також я знаю, що мені потрібно заповнити форму. Чи могли б ви підказати, де я можу її знайти? Дякую