PR CUAET
-
А на 20 січня вже потрапив? В Отавву також приїхали 22 січня
-
youtu.be/KX-OyVa3SYo?si=gO_oq3Ofr9W7W9Xa
-
Доброго дня всім! Чи є якісь рухи по AOR?
-
Це жахіття. Вже треба оновлені wp та паспорти загрузити, а номеру кейса досі немає. Дякую за відповідь .
-
Привіт, питання, DHL доставка паспорту по канаді все ще актуально, правильно?
-
Подача - December, 30 Correspondence Letter - January, 15 Approval Letter - January, 21 - до 2028/01/17
-
User Ксения Свиридова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, може в когось дитина здавала НМТ (ЗНО) тут в Консульстві, як реєструватись на тест?
-
це ваші спроби
-
Я перевела на 20 січня безпосередньо перед календарем і всеодно внесені данні будуть автоматично видалені….. Чекати 20 хвилин?
-
Ні, це не так працює. Це не «ти маєш відпрацювати N років, щоб отримувати пенсію». В defined benefit працівник зможе, за досягненням пенсійного віку, отримувати пенсію після спливу vesting period. В пенсійних фондах, де я працювала - це 1-2 роки. Як правило 1. Але після тільки одного року, сума пенсії дуже маленька. З кожним роком вона зростає. Розрахунок по формулі. В кожному пенсійному фонді це буде трохи відрізнятись, залежно від того як вони керують фондом. Максимум досягається десь за 35 років, приблизно. Деякі пенсійні фонди дозволяють «купувати» додаткові роки стажу за рахунок додаткового внеску.
-
привіт! поділіться будь ласка досвідом як ви забирали готовий паспорт в Оттаві? я так розумію жива черга? за скільки кращє приходити? довго чекати? чи було таке шо комусь не встигли видати? дякую, гарної п'ятниці
-
Це не принципово
-
Ні, схвалення по CUAET було у 2023, а прибув у Канаду у Серпні 2024