PR CUAET
-
Добрий вечір!А напишіть будь ласка яка ціна розробки стратегії?
-
Добрый день! Может кто-то знает про наличие предложения о постоянном долгосрочном трудоустройстве? Все пункты выше перечисленные у меня есть , кроме этого И я скорее всего не смогу получить предложение о долгосрочном трудоустройстве, потому что компания этого не предоставляет Как быть? Может у кого-то такая же ситуация Заранее спасибо 🙏🏻
-
Про три місяці я не чув. Бажано звичайно мати дозвіл завірений нотаріусом та з перекладом. Якщо це неможливо потрібно максимально доказати неможливість отримання дозволу. 1. Якщо є постанова суду про повну опіку, тоді дозвіл не треба. 2. Якщо помер або пропав безвісти відповідні документи підходять. 3. У всіх інших випадках я б давав документи про те що в Мрео немає записів, що немає місця прописки, можливо якісь запити в МВД можна додати. Одним словом чим більше документів які показують що ви пробували знайти, але реалістично не могли
-
По пореводу я делал их дистанционно. Нашел бюро пееводов, которое делает их удаленно, ставит печать и дает Вам скан на почту. вотссыла на ее телеграм. t.me/fadeevairina84 Цена была лучшая из 15 +- бюро с которыми я общался. И скорость была хорошая. Если Вы скажете, что вы с нашей группы, что получите сидочку на итоговую стоимость.
-
Остап Босак. В тій чи іншій мірі працюю з іміграційними питаннями з 2016го. З 2021го працюю як ліцензований спеціаліст (R707276). По можливості буду старатися тут відповідати на запитання тут. Також мене можна знайти в ролі експерта в найбільшій Фейсбук групі по імміграції для Українців, яку спільно з Торонто групою ведемо від початку війни. Кому потрібна детальна консультація, або індивідуальний підбір програм та розробка стратегії звертайтеся на емейл [email protected]
-
Привіт Остап. Радий знайомству. У мене просто бажання допомогти новоприбулим з подачою на PR -зібрати в одному місці всю потрібну інформацію і ділитися досвідом. Але мені подобається Ваша ідея. Остап, давайте домовимося: ви допомогаєте (відповідаете на питання участників групи), а взамін пропонуєте свої послуги. Якщо Ви згідні і ми пожимаємо руки, то роскажіть у топіку КОНТАКТИ про себе, а я закріплю пост.
-
Доброго дня Вадим. Мене звуть Остап Босак, я маю ліцензію імміграційного Консультанта (R707276). Які у вас правила стосовно професійних послуг. Я буду старатися по мірі можливостей відповідати на питання в групі, та допомагати чим зможу Чи можу я пропонувати свої послуги також?
-
Доброго дня усім! Можливо хто-небудь підкаже, чи заповнював Декларацію (Parent-declaration) від батька на право отримання PR для дитини,якщо батько в Україні, коли батьки розлучені і нема зв'язку з батьком?Декларація має бути завірена нотаріусом і видана не раніше,ніж за 3 місяці до подачі на PR. Чи отримував хто-небудь PR без цієї Декларацію, додавши пояснювального листа???