PR CUAET
-
Вам доведеться дати ще дані своєї банківської карти тій людині. В закріплених повідомленнях є інструкція. Спробуйте
-
В нашій провінції процедура складається з двох етапів, завдяки підтвердження освіти я отримала Engineer in training ліцензію. Тобто я вже член асоціації інженерів. Рекомендації це вже для отримання повної ліцензії, і частину досвіду можна підтвердити з канадським роботодавцем, частину можна з роботодавцем з іншої країни. Я планую цим займатись пізніше.
-
Хто продовжував собі Ворк Перміт. А чи потрібно продовжувати неповнолітнім дітям Стаді Перміт одночасно? На сайті IRCC пише що крайній термін подачі для Стаді 31.03.2025, якщо правильно зрозумів. А для подачі на продовження треба якесь підтвердження що навчаєшся. Хто пройшов і хто в курсі?
-
Здравствуйте. Если ребенку получили новый паспорт-заканчивается виза и визитор рекорд по старому. Я сначала подаю на продление визитор рекорд с, потом на визу? Или могу одновременно?
-
Доброго дня! При подачі окремої аплікації на подовження WP дитині 16років, що вказувати в розділі EMPLOYMENT (не пускає далі без заповнення робіт за попередні 10років)? Дитина лиш перейшла до Hight School до 10го класу. Звісно в неї не було ще ніякої роботи.