PR CUAET
-
Хто з Франека, що за вибухи? Де? Не можу додзвонитися родичам
-
Якщо не служили, пишіть лист-пояснення чому не служили з 18 років і по 25/27р відповідно. Якщо є приписне або інші документи, які можуть підтвердити ваші слова - додавайте з перекладом.
-
З листопада ще багато людей чекають
-
Не по темі Перейдіть в Дженерал Видаляємо
-
Скажіть, будь ласка, через скільки часу прийшов запит на біометрію після подачі заявки?
-
Тоді швиденько дослати треба лист пояснення по вебформі, поки рішення ще не прийнято. Щоб не наражатися на ризик місреп
-
Якщо рішення по заяві, де є неточна інформація, вже прийнято, тоді до наступної заяви, коли будете подаватися, додаєте лист пояснення, де вказуєте що саме було заручена раніше неточно чи зовсім неправильно чи забули вказати. І в кінці вибачаєтесь ) особливо це варто зробити у випадку подачі на пр. Пр файли добре перевіряють.
-
Якщо вказали, що була відмова в самій анкеті, лист-пояснення не обовʼязково давати. Це лише у випадку, якщо у формах забули вказати відмову. Чекайте листа з рішенням.
-
Якщо дипломатична пошта буде в кінці цього місяця, то паспорти прийдуть швидше за DHL?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка. Зловила чоловіку слот, тепер думаю чи потрібно ще для дітей ловити окремий слот для виготовлення закордонного паспорту ( дітям 5 років і 3 роки) . Чи він може взяти із собою їхні старі паспорти, і всі необхідні документи. Дякую
-
Торонто також, трохи раніше, Мій паспорт 14 січня приїхав в Торонто.