PR CUAET
-
Січень
-
Коли я міняю дату у мене пропадає інтернет
-
Спасибо. А почему, действующий пермит супруга не нужно указывать тут?
-
А який місяць випав?
-
Як це зрозуміти,тобто якщо мій паспорт вже було виготовлено 21 в Україні то він скоріш за все що буде відправлений наступною відправкою приблизно через 3 місяці диплом поштою?,я хочу зрозуміти чи є справді така можливість де я можу перевірити,чи у когось уточнити це,дякую
-
В мене таке питання, чому над нами так знущаються з цими слотами і особистими візитами в консульства? Чому ми маємо витрачати купу грошей на польоти і не можемо зробити все через пошту? (Як в інших консульствах для інших країн) Мені здається що над українцями просто обожнюють насміхатись. 😑Хтось писав їм мейл стосовно цього? Чому я з Галіфаксу маю літати незрозуміло куди та ще й якщо пощастить?!
-
Наскільки я розумію то відбитки пальців для виготовлення паспорта якщо я вірно розумію ви здаєте разом з поданням документів на оформлення паспорта
-
Дякую, пробую
-
Не рахувала скільки всього, але це максимум що я чула від інших
-
Я усе удалив та закрив усі вкладки в браузері ,наступним кроком було перезапустити телефон чи ваш пристрій через який входите і спробуйте зайти знову
-
Не знаю, в консульстві Ізраїлю виготовити новий паспорт можна відправивши документи поштою. Вся біометрія в них вже є. То чому нам так не можна?
-
І що з цим зробити? Як зайти, не знаєте(
-
Так я стикався
-
А як ви по пошті відправите відбитки пальців? 😅