PR CUAET
-
Саме так. Пише ви вже маєте візит на дату і час. Але в кабінеті пусто. Це якась істерика
-
Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом отримання PR через програму AOS. Весь процес зайняв у мене 329 днів від моменту подачі до отримання eCoPR. Особлива подяка @OstapBosak – Висловлюю щиру вдячність за консультацію! Його професійна підтримка допомогла мені краще зрозуміти ключові етапи процесу та уникнути помилок. Якщо шукаєте досвідченого міграційного консультанта – рекомендую звернутися до нього. @holodiuk_mariia – Велика подяка за допомогу з перекладом документів! Марія – це майстер своєї справи: швидко, якісно та дуже уважно. Завдяки її роботі всі мої документи були оформлені бездоганно. Мій процес у хронології: (Детальні нотатки, які я складав для себе, додаю у вкладеному документі.) Додаю PDF-файл із моїми нотатками, сподіваюся, що вони стануть корисними для тих, хто зараз у процесі. Усім терпіння, успіхів та швидких результатів! 🍀
-
Привіт У мене в аккаунті пропала заявка ЕОІ. У когось була така ситуація? Як вирішували?
-
Там пусто. І як довести що я його зловила?
-
Официально нет, но если возникают определенные непреодолимые обстоятельства, то люди сдают.
-
А якщо дитина 5 років, ТРП був від дати заїзду. Подались на продовження за 3 місяці і декілька днів там ще. Агент сказала що вона зможе легально бути в Канаді навіть якщо вони не розглянуть її справу до того часу і також що вона матиме право на страховку і на навчання в школі. Але що зазвичай це швидше. У неї просто візітор так як на неї діє виключення по стаді перміту Чи це так?
-
Опитувальник заповнювала. Побачила, що мабуть помилки зробила. Виправила.
-
Дякуємо, яка програма?
-
Ось тут детальний опис що можна, що не можна, на рахунок щодо здачі в оренду для людей на WP + і що робити, якщо не можна, але дуже хочеться, треба ;)
-
Доброго дня. Може в когось є відео як заповнювати опитувальник та форму на Study Permit. Дитина вчиться в школі (12 років). І в нас вже є Study permit. В формі багато заповнювати треба про навчальний заклад. Який? - просто назву нашої школи писати? потім про кошти.. Скільки коштує навчання... Поділиться будь-ласка)
-
Приймають. Мене днів через пʼять прийняли в березень правда