PR CUAET
-
Fortunately, the situation is actually opposite. The person who cannot self-sustain financially in Canada is rather in worse position for H&C considerations than the one who can. H&C considers financial self-sustainability as one of the key factors. Moreover these was a very interesting successful case of a Ukrainian man, who is a stocks broker. As Ukraine has banned most of the foreign currency transactions, and any wires coming out of country, he simply cannot continue his career in Ukraine and feed his family. He makes over 300k in Canada with his craft, and pays tons of taxes. To force him to quit and start working as a construction labourer, or to return to Ukraine would be harsh/cruel/unusual/unjust for him and his family. So while the man is subjectively rich, I would call it a very strong H&C case, as it is unique, and does not simply rely on the state of war in Ukraine, or support letters from neighbours in Canada.
-
Дякую У будь-якому випадку я думаю що навіть якщо в середині-кінці лютого прийде, то це буде нормально. Я просто бачу що зараз основна маса людей які отримують, це ті хто портали отримали десь в листопаді
-
Я вам щиро дякую!🙏
-
Ого, спасибо за информацию. Я жду 2 месяца. Перед этим у моего сына этот процесс занял несколько дней.
-
ніхто не розуміє логіку ІРСС. Або її просто немає. Це все багатокрокова лотерея. Єдине, що коли я читаю про кейси, які тягнуться роками, мені хочеться все це кинути і забути. Не знаю, як люди живуть під цим пресом. Хоча і у мене вже 466 днів, мабуть звикають.
-
Ох, та хоч би консульство в Едмонтоні не закрили. А про ДП документ навіть і не мрію
-
Дякую вам за відповідь
-
Доречі, перед подачею за цією програмою (Family Sponsorship), ми спілкувалися із IRCC, вони порекомендували оплатити по новому. Та подати request для повернення коштів за іншою програмою (Family reunification). Отримали refund в повній суммі, через декілька днів.
-
Ну не як тимчасове. Але то люди просили додаткове консульство і його відкрили в Едмонтоні. Бачу що працює там дві людини, тож зрозуміло що штат не збільшується бо грошей немає на утримання. Тому й кажу. Хоч би це не закрили