PR CUAET
-
есть критические вещи, а есть не критические. это из серии некритических вещей. есть 'правильно, согласно инструкции', а есть и 'так сойдет'. вот это из серии 'и так сойдет'. также, как и примеры, когда указал только 3 работы, а не все, тк места больше нет в таблице; прикрепил только первую страницу паспорта, а не все со штампами; фото сделал не в студии, а дома напротив стены, и тд. и те, и те, получают одобрение, но это не означает, что было сделано 'правильно' и согласно инструкции.
-
Можна зрозуміти коли людина у відчаї і намагається знайти можливість піймати той слот. Але які можуть бути наслідки цього шахрайства? Може система вийде з ладу коли почне викладати слоти які вже зайняті людьми з майбутнього? А може просто самі хитрі зараз заберуть всі слоти до кінця року, і не буде можливості ловити тим кому вони дуже потрібні. Може люди почнуть писати в підтримку і цей баг приберуть? Я сподіваюсь що останнє спрацює, а не система ляже і розробники дізнаються про це тільки в серпні, коли консульства сповістять їх що люди не приходять оформляти паспорти!
-
Ок. Напевно я не з тих хто подорожує, не врахував.
-
Навіщо? Візітор рекорд проще і достатньо.
-
прочитала очередные пр ноутс. ничего для себя нового, но может для вас будет новое 1. дозапрошенные и досланные документы могут 3+ месяца просто не открывать. не означает, что они 3 мес их изучают. 2. если в форме schedule A background info стоит дата 'сегодня= день подачи', то могут потом решить, что отсутствует инфо info missing с даты подачи и до 'день, когда офицер открыл анкету'. следовательно он запросит снова данные по schedule A background. ему просто не хватает свежего, а не потому, что он проверяет, а не наврали ли вы ранее и хочет сравнить две формы. 3. кринимал смотрят только по справкам о несудимости. решение чист/не чист по ним принимают. а не рассылают данные, как некоторые фантазируют, во все страны путешествий и ждут оттуда ответа. 4. пальцы прогоняют по базам большой пятерки, как всегда, и это автоматом и минутное дело.
-
Може і так. Тож можна ловити як це робили всі до цього. У 15 годині по Києву. Тоді кожен матиме шанс кожного дня.А також черга очікування працює. Це питання часу, коли люди почнуть скаржитися на те, що слотів немає і що система має збій. Розробники будуть виправляти це і люди з майбутнього будуть полювати на слоти знову.
-
Нічого Можете звернутись за телефоном у ТЦК Але 100% Вам скажуть повертатись в Україну
-
Я не професіонал. Робила тільки печатки агенства. Не знаю чи це правильно
-
Так так і було, але як тільки з'явилася можливість отримати слот хоть правдами і неправдами, люди погодились й на це, бо у багатьох ні надії ні можливості чекати вже не було! А скарги, що слотів не було були ц раніше і їх було дуже багато, але наші консульства майже не звертали на це увагу, лише відписувались, що іншого шляху немає)