PR CUAET
-
@Kateryna_Konyk [947261188] заблоковано. Причина: Причина : нелегальна діяльність (продаж слотів) & шахрайство
-
Дякую! Почитаю
-
після пр звичайно ж
-
🚨🚨🚨🚨 Шановні учасники каналу ПР КУАЕТ, Наполегливо просимо вас НЕ мати справу з шахраями, яких дуже багато наживаються на «болісних» темах. Сьогодні декілька таких «бізнесменів» було виявлено & видалено. При виявленні, будь ласка, повідомляйте Адміністраторів каналу через функцію /report Дякуємо за співпрацю, 🍁
-
Тобто вони так кажуть, щоб якось виправдати затримки?
-
Дякую вам, свята людина☺️
-
Як на мене це байки. Проте всі хто подавався до вересня зазвичай застрягають. Але на це інша причина. З кінця березня до серпня/вересня, умовно кажучи не було діючої КУАЕТ програми. Тобто люди подавалися, і одобрення як не дивно давали, але закріпленого процесу не було, тому вони і "валандають" з тими заявками. А ті хто поданий з вересня, в мене майже як годинник по 2-3 місяці процесять.
-
А в якій ви провінції? У мене на правах з Альберт немає length of stay
-
Доброго вечора! Поясніть, будь-ласка, якщо строк дії паспорта закінчиться у 2027 році і зараз податися на продовження воркперміту, я так розумію, можуть продовжити тільки до кінця дії паспорта. Чи правдива інформація, що, якщо я отримаю новий паспорт, я можу, так би мовити, " доподатися " на залишок часу, який не вистачає у подовженому воркперміті?
-
Я просто і досі не розумію про доставку диппоштою , якщо пошта уся спочатку приходить в Оттаву (це було 19 чи 20 січня) а потім з Отави відправляють в Торонто та Едмонтон (судячи з того як з'являлися паспорти в людей в базі) то боюся ваш паспорт не попав в цю доставку. Щодо наступної...якщо доставка буде так само як і минулого 2024 року приходити раз на 4 місяці то наступна 20 квітня (Оттава трохи пізніше Торонто та Едмонтон)