PR CUAET
-
Ні,розумна адміністратор
-
Там є поле додаткові документи. Туди я і прикріпляла і підписувала пдффайл мед екзамен
-
Тобто якщо відповісти правду - No, там теж буде поле для мед екзему?
-
Employer declaration?
-
Я здобуваю ліцензію наразі, але ще її не маю. Працюю над імміграційними кейсами в тому числі НС під супроводом & ліцензію інших міграційних консультантів/алвокатів. ___ Якщо ви проходили медичний огляд за останні 12 місяців, оберіть “Yes” та вкажіть IME/UMI номер. Якщо медогляд був понад 12 місяців тому, але в межах останніх 5 років, оберіть “No” – ваш попередній результат все одно буде дійсний до жовтня 2029 року. Якщо хочете ви були більше 60 днів в «небезпечних» на думку ІРСС країнах , вам варто пройти новий медичний огляд.
-
Привіт усім. Підкажіть чи працюватиме 17го лютого консульство в Едмонтоні?!
-
Тю а я вважав вона консультант
-
Я теж чекаю
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Безкоштовний вебінар: Готуємось правильно подати податкову декларацію 📅 Коли: 23 лютого, 18:00 (за часом Альберти) 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation Запрошуємо вас на вебінар, присвячений підготовці до податкового сезону. 🔍 Кому це буде цікаво: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговоримо: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості 🚀 Реєстрація обов’язкова: forms.gle/XWVcFoNXHSPJUS187 Попередні корисні вебінари, а також запис цього буде тут: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo