PR CUAET
-
Так в мене. Подав на федеральний етап в Травні. Запит був у Листопаді
-
Доброго дня. Напевне саме вас розчарую. Так, всі співробітники нашої компанії мають ліцензії. По-друге не виривайте з контексту. Ми гарантуєм професійно документи опрацювати , а не надати перміт за 3 тижні. В той же самий час в нас є статистика та кейси, які відкрито демонструєм. Можете їх заперечувати, але це факт.
-
Без запису в живій черзі. Безкоштовно. Все робиться протягом 30 хвилин. Продовжити паспорт можна не раніше ніж за 2 місяці до закінчення строку дії паспорта
-
FD получили уже ?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хочу подати на новий WP, є діючий до 06. 2025. Як я розумію, що я можу перетинати кордон, на основі діючого перміту, навіть якщо я подамся і буду чекати на новий ?! *бачила, що комусь заборонили перетин, поки немає WP Дякую
-
Все вірно , середній термін погодження конкретно по нашим подачам , який ми демонструєм в матеріалах саме 3 тижні.
-
Так от саме через це і постало питання. Бо виходить що «заповнення 85 роботодавцем» це більше виключення, ніж рідна помилка
-
Подавайте документи без консультантів. Ми ділимось власним досвідом , надаєм підтвердження та статистику яку маєм. Перміти не продаєм , термін видачі також.